Scrisoare către Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României: ”Munții se pot muta cu iubirea și credința unui singur om, nu cu stadioanele pline…”


Scrisoare către Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României: ”Munții se pot muta cu iubirea și credința unui singur om, nu cu stadioanele pline…”

”Munții se pot muta cu iubirea și credința unui singur om, nu cu stadioanele pline…”, mi-a spus Regele Mihai, la Versoix, în martie 1993.

Mișcarea pentru Regat și Coroană mulțumește Alteței Voastre Regale pentru prezența la evenimentul dedicat Independenței și Coroanei Române, desfășurat la Târgoviște în ziua în care Carol I de Hohenzollern Sigmaringen a pus piciorul pe pământul românesc.

”Adevărul luptă singur”, spunea Regele Mihai, creștin practicant, cu credință deplină în justiția divină. Asociația noastră împărtășește acest crez și este consacrată instaurării adevărului deplin în societatea românească.

La împlinirea a 153 de ani de la întemeierea Dinastiei Române, a 142 de ani de la proclamarea Independenței și a 138 de ani de monarhie constituțională, Mișcarea pentru Regat și Coroană urează Principelui Nicolae al României multă sănătate și bucurii în familie alături de soția Alteței Voastre, Alina Maria de Roumanie și împlinirea destinului hărăzit prin naștere de Augustul Vostru bunic!

Așa să Vă ajute Dumnezeu!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.