FOTO Limba dăncileză pe site-ul de propagandă al PSD. Serie de greșeli gramaticale


FOTO Limba dăncileză pe site-ul de propagandă al PSD. Serie de greșeli gramaticale

Când celor din PSD nu li se face propagandă despre un subiect la oficinele propagandistice Antena 3 și RTV, ei se apucă să scrie de zor pe propria publicație intitulată online.psd.ro.

Numai că așa premier, așa publicație online. Limba dăncileză este la ordinea zilei, iar acest lucru reiese din capturile de ecran pe care vi le prezentăm mai jos. Articolul în care Guvernul se laudă cu vouchere pentru persoanele cu dizabilități începe cu o virgulă între subiect și predicat "Guvernul PSD, a anunțat". Următoarea greșeală constă în inventarea verbului "subvena" în loc de a fi folosit "subvenționa". La finalul textului, PSD-iștii au redactat "deasemenea" în loc de "de asemenea".

Ulterior, a doua greșeală a fost îndreptată, dar celelalte nu. PSD-iștii nu au ajuns, probabil, la lecția de gramatică care să îi învețe că virgula nu se pune între subiect și predicat.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.