Andrei Caramitru anunță SFÂRȘITUL lui Dragnea: Va ajunge la PUȘCĂRIE. Dăncilă l-a trădat


Andrei Caramitru anunță SFÂRȘITUL lui Dragnea: Va ajunge la PUȘCĂRIE. Dăncilă l-a trădat

Andrei Caramitru – membru USR și unul dintre cei mai cunoscuți experți în probleme de business din Europa – dezvăluie, prin intermediul unei postări pe Facebook, că deține informații de la factori de decizie din industria energiei potrivit cărora, de-a lungul ultimelor două săptămâni, premierul Viorica Dăncilă face eforturi pentru deblocarea investițiilor în gaze off-shore, investiții blocate în mod premeditat de Liviu Dragnea și Darius Vâlcov.

”Ce înseamnă asta? Dragnea a pierdut și e pe făraș. Și va ajunge la pușcărie”, susține Andrei Caramitru.

Podul.ro vă prezintă postarea expertului în probleme de business.

”Tocmai am aflat ceva interesant – de la prieteni care au putere de decizie în industria energiei.

Vasilica – de vreo 2 sâptămăni – face eforturi personale să deblocheze investițiile în gaze off-shore. Care au fost blocate de Dragnea și Vâlcov – în interesul Rusiei.

Ce înseamnă asta? Că Dragnea a pierdut și e pe făraș 🙂. Și va ajunge la pușcărie (nu doar el – sunt mulți care vor pica!). Pe 26Mai, prin vot, îl ajutam sa ajungă acolo mai repede”, scrie Andrei Caramitru.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.