Băsescu, AVERTISMENT de foc: Rusia are plan de INVADARE a Europei. Lunca DUNĂRII e cel mai facil drum


Băsescu, AVERTISMENT de foc: Rusia are plan de INVADARE a Europei. Lunca DUNĂRII e cel mai facil drum

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat, vineri, la B1 TV, un avertisment sugestiv: Federația Rusă are un plan privind eventualitatea invadării Europei, iar Lunca Dunării reprezintă cel mai facil drum într-un astfel de război.

”E o mare problemă pentru Federația Rusă, și de data asta vă vorbesc ca fost președinte care era în funcție când s-a ocupat Crimeea și când a început măcelul din estul Ucrainei, obiectul Federației Ruse a fost atunci să ajungă până la Odesa, cucerind și Odesa. Numai că logistic armata rusă a fost incapabilă să forțeze trecerea de Mariupol. Sper să nu ajungă, dar țineți cont că Rusia este membră a Comisiei Dunării, țineți minte că dacă au un plan și sunt o superputere, au plan de invadare a Europei. Lunca Dunării este cel mai ușor acces că nu o să o ia peste Carpați. Un stat ca Federația Rusă nu poate să nu aibă și varianta necesității unei invadări a Uniunii Europene, iar cursul Dunării este cel mai facil drum”, a declarat Traian Băsescu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.