Robert Sighiartău somează Guvernul să nu mai urască copiii. Solicită OUG pentru ca alocațiile să fie mărite din martie


Robert Sighiartău somează Guvernul să nu mai urască copiii. Solicită OUG pentru ca alocațiile să fie mărite din martie

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, îi cere Guvernului să adopte o Ordonanță de Urgență care prevede creșterea alocației copiilor din luna martie 2019.

„Ordonanţa de urgenţă a lui Dăncilă prevede ca această alocaţie să intre numai din luna aprilie, ceea ce este extrem de dăunător pentru copiii din România. În consecinţă, somez Guvernul României să dea OUG ca alocaţia copiilor să crească începând cu luna martie”, a declarat luni Sighiartău, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Deputatul PNL a acuzat partidul lui Dragnea că „minte cu nerușinare” și nu respectă amendamentul PNL cu privire la majorarea alocațiilor din luna martie. El se arată curios ce „minciuni mai născocește PSD” să nu acorde majorarea.

„Minciuna PSD-Dragnea are picioare scurte. După ce au început să mintă cu neruşinare că nu pot pune în aplicare amendamentul PNL cu privire la majorarea alocaţiilor din luna martie, acum sunt curios ce minciuni mai născoceşte PSD ca să nu acorde această majorare, aşa cum a fost prevăzută. Amendamentul PNL prevedea foarte clar ca această majorare a alocaţiilor pentru copii să crească începând din luna martie şi pe toată perioada anului şi în următorii ani, iar PSD împreună cu Dragnea a început să mintă să spună că această alocaţie nu se poate majora din luna martie din cauza legii bugetului de stat. Acum bugetul este aprobat. Sunt curios ce fel de minciuni mai are Dragnea ca să nu pună în aplicare această majorare a alocaţiilor pentru copii”, a mai adăugat deputatul Robert Sighiartău.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.