EXCLUSIV Ovidiu Raețchi salută venirea lui Rareș Bogdan în PNL: "A influențat opinia publică într-o direcție sănătoasă pentru România. Crește capacitatea combativă a partidului împotriva PSD"


EXCLUSIV Ovidiu Raețchi salută venirea lui Rareș Bogdan în PNL: "A influențat opinia publică într-o direcție sănătoasă pentru România. Crește capacitatea combativă a partidului împotriva PSD"

Rareș Bogdan a anunțat că va deschide lista PNL la alegerile europarlamentare: ”am decis să intru în arenă. Pericolul pentru România este mult prea mare. Intru în PNL, candidez la europarlamentare cap de listă. Vreau să-i conving pe toți liberalii din țară și din diasporă, pe toți cei care cred în dreapta unită, pe toți cei care cred în președintele Iohannis că Partidul Național Liberal se va bate pentru prima dată în istoria sa post decembristă pentru a fi numărul 1 în seara zilei de 26 mai".

CITIȚI MAI MULT AICI: https://www.podul.ro/articol/este-oficial-rares-bogdan-va-deschide-lista-pnl-la-europarlamentare-am-decis-sa-intru-in-arena-4654.html

În acest context, redacția Podul.ro a luat legătura cu deputatul PNL, Ovidiu Raețchi, vicepreședitele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților. Concret, întrebat cât de mult este ajutat PNL de venirea lui Rareș Bogdan, liberalul a evidențiat că Partidul Național Liberal va fi ajutat electoratl întrucât fostul realizatorul emisiunii Jocuri de Putere a avut o contribuție-cheie în prezentarea realității privind două momente esențiale. 

"Rareș Bogan a avut o contribuție majoră în două momente esențiale din istoria recentă, pe care mi le amintesc spontan: turul doi al alegerilor prezidențiale, cu votul blocat din Diaspora, și 10 august. În ambele momente, Bogdan a mers împotriva curentului într-un context în care situația era confuză, în care informațiile erau neclare și în care restul presei se poziționa în general pro-PSD sau căldicel și, așa cum s-a dovedit pe parcurs, a avut dreptate. Acelea au fost momente în care Bogdan a influențat profund opinia publică într-o direcție sănătoasă pentru România, alternativa fiind una foarte periculoasă. Eu cred că la astfel de momente se vor gândi alegătorii când vor opta pentru lista PNL, pentru că Rareș Bogdan a dovedit deja capacitatea de a învinge PSD în momente critice, în care totul părea de partea socialiștilor. Așadar, ca să răspund direct întrebării: ajută mult PNL, pentru că îi crește semnificativ și credibil capacitatea combativă", a declarat deputatul PNL. 

Totodată, chestionat ce se va întâmpla cu presa anti-PSD, căci Rareș Bogdan era printre puținele voci de la TV care pledau împotriva Partidului Social Democrat, Ovidiu Raețchi a semnalat că presa este într-o stare confuză, dar se va adapta întrucât există o cerință mare pe piață de jurnaliști care să condamne abuzurile actualei coaliții de la putere.

"Peisajul media e puțin confuz în ultimele luni, e drept, și probabil confuzia se va adânci o vreme. Dar vocile anti-PSD vor ieși la iveală, veți vedea, pentru că e o cerere de piață în acest sens. Nivelul de nemulțumire și dispreț față de guvernarea ineptă Dăncilă e foarte mare, eu de două decenii nu am mai văzut așa o înverșunare față de un partid. Iar presa se va plia pe nevoia publicului, nu se poate altfel", a conchis Ovidiu Raețchi în exclusivitate pentru Podul.ro. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.