Camelia Tabacu îl face K.O. pe Liviu "Genunche" Pop: "Nu, agariciule, e inaccepabil ca o țară să fie confiscată de un grup infracțional organizat!"


Camelia Tabacu îl face K.O. pe Liviu "Genunche" Pop: "Nu, agariciule, e inaccepabil ca o țară să fie confiscată de un grup infracțional organizat!"

Jurnalista Camelia Tabacu îl desființează, într-o postare pe Facebook, pe fostul ministru al Învățământului, actual senator PSD, Liviu Pop, care a declarat pentru postul de radio RFI că este inacceptabil ca actorii și oamenii de rând să se alăture protestelor magistraților. Astfel, jurnalista prezintă ce este de fapt inacceptabil, mai exact dezastrul în care a ajuns România sub guvernarea PSD-ALDE.

Redăm în întregime postarea jurnalistei:

„Livu Genunche la RFI: "este inacceptabil ca actorii sau oricine altcineva să susțină protestele magistraților contra OUG 7".

Nu, agariciule, e inaccepabil ca o țară să fie confiscată de un grup infracțional organizat!

E inacceptabil ca un păduche oportunist, slugarnic, fricos și agramat ca ține să fi fost nu o dată, ba chiar de mai multe ori ministrul Învățământului.

E inacceptabil să promovați numai nulități și să vă coalizati mișelește împotriva unui procuror apreciat de toată Europa, să faceți panaramă la Bruxelles și să-i inventați dosare.

E inacceptabil ca brațul vostru armat, Jandarmeria, să agreseze până în pragul morții protestatari pașnici.

E inacceptabil să demiteți oameni competenți și să vă înfigeți în funcții slugile de partid.

E inacceptabil să nu fiți capabili să atrageți fondurile cu care vă roagă Europa, dar să mimati patriotismul și să cereți aurul de la Londra.

E inacceptabil ca o țară întreagă să oprească lucrul, chiar și pentru 15 minute, ca să vă aducă aminte că e inacceptabil să nu avem câțiva kilometri amărâți de autostradă pentru nebuna asta de economie care duduie...

Ai priceput, marțafoiule?

Chiar și situația asta, de a vorbi un prostovan ca ține la RFI despre ce e sau nu acceptabil în țara asta pe care aproape ați scos-o din Europa, este pur și simplu inacceptabilă”, a scris Camelia Tabacu pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.