Oreste prezintă starea psihică a PSD și a propagandiștilor acestora după anunțul făcut de Antonio Tajani privind-o pe Kovesi: "Criză de apoplexie"


Oreste prezintă starea psihică a PSD și a propagandiștilor acestora după anunțul făcut de Antonio Tajani privind-o pe Kovesi: "Criză de apoplexie"

În timp ce Adina Florea aruncă cu acuzații asupra Laurei Codruța Kovesi prin secția bolșevică de anchetare a magistraților, Antonio Tajani, președintele Parlamentului European a anunțat în cursul zilei de vineri că fostul procuror-șef al DNA ar face o treabă minunată ca procuror-șef al Parchetului European. 

În acest context, jurnalistul Oreste Teodorescu a transmis care este starea psihică pe care PSDragnea și propagandiștii celor de la putere o au după precizările făcute de Antonio Tajani, una de paralizie, în timp ce securistul Dan Voiculescu, infractorul Sebastian Ghiță și KGB-istul Gușă caută lame de ras pentru vene.

"Tudorel, Veorica, Norica, morții vii de la A3, Luju, Sputnik și alți moroi din ciuma roșie, a... să nu-l uit pe Pleskoianu sunt în plină criză de apoplexie... Varanul, Guitzanul și Gushievski caută lame de ras pentru vene...

Ia uite ce susține președintele Parlamentului European Antonio Tajani, chiar în ziua în care Adina Florea a anunțat învinuirile pe care i le aduce oficial într-un nou dosar fabricat după declarațiile unor penali cu dosare la DNA.

„Laura Codruța Kovesi este candidatul Parlamentului European pentru funcția de procuror-șef european. Are toate calitățile pentru a face o treabă minunată. Avem nevoie de mai multe femei exemplare ca ea în poziții de conducere”...", a scris Oreste Teodorescu într-o postare pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.