Dezvăluirile unui jurnalist. Petre Daea ar risca URMĂRIREA PENALĂ în cazul unui unui furt de peste 80 de milioane de euro


Dezvăluirile unui jurnalist. Petre Daea ar risca URMĂRIREA PENALĂ în cazul unui unui furt de peste 80 de milioane de euro

Jurnalistul Cătălin Pena îl bagă în corzi pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, transmițându-i că riscă o urmărire penală pentru felul în care a alocat finanțări de 82 de milioane de euro pentru drumuri și îndiguiri. Concret, banii au fost alocați unor primari din cârdășia lui Liviu Dragnea, respectiv Darius Vâlcov, dar care au fost finalmente furați, susține jurnalistul. Astfel, Petre Daea devine victima colaterală a unui furt major.

Redăm precizările făcute de jurnalist:

"Hai să vă spun cum Viorica a scos "România din noroi" și P. Daea a intrat într-un mare rahat penal!:))

La sfârșitul anului trecut, Petrică al nostru a dat finanțări, cu semnătura dumnealui, pentru refacerea drumurilor, îndiguiri etc de vreo 82 de milioane de euro.

Acum câtva timp și-a amintit isprava și s-a dus să o sfătuiască pe Viorica să se laude cu isprava, iar toanta, nici una, nici două, a ieșit cu celebra laudă "am scos România din noroi".

Imediat, niște băieți din Mileție, tot de-ai PSD, dar supărați că nu luaseră și ei parte, s-au dus la Petrică și i-au arătat că ăia nu făcuseră nimic din bani, cei 82 de milioane de euro, ci pur și simplu îi ciordiseră.

Întrebat de meletieni dacă a făcut recepția la lucrări, a zis că a mers pe încredere, că nu a dat la oricine, doar la primarii trimiși de Liviu, Darius, Paul, Marcel etc", a scris jurnalistul într-un text pe Facebook.

"Domnului poet-ministru P. Daea,

Dragă Petrică, ca să nu zici că nu țin și cu ține când ești la necaz, zic să fii atent la prieteni, că dușmanii îți sunt la vedere!

Cum bine îți amintești, ieri seară scriam în ce necaz ai intrat cu cele peste 80 de milioane de euro date, sub semnătura mata, primarilor recomandați de Liviu, Darius, Marean, Paul, Marcel etc, iar edilii au ciordit banii.

Dragă Petrică, dosarul l-au făcut milițienii, care te-au și avertizat, la ordinul expres al doamnei Dana de la Interne, care știi bine că nu e de capul ei.

Deci, bre, mata ești victimă colaterală, principala țintă nefiind mata, ci Paul a lu Maka de la Vișina pe care se supărase rău domnul președinte al vostru, Liviu Dragnea!

Oricum, Petrică ai belit-o!", a precizat jurnalistul în a doua postare. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.