Dragnea, cadou de primăvară pentru Olguța: "O voi propune purtător de cuvânt al PSD"


Dragnea, cadou de primăvară pentru Olguța: "O voi propune purtător de cuvânt al PSD"

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a anunțat luni, după ședința de plen a Camerei Deputaților, că Lia Olguța Vasilescu așteaptă validarea Biroului Permanent al PSD după ce a fost propusă în funcția de purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat.

"O să o propun pe Olguţa Vasilescu purtător de cuvânt al partidului în primul Birou Permanent Naţional. Este un om foarte aplicat, foarte bine priceput, primar al Craiovei, care a schimbat enorm de mult acel oraş, gestionând proiecte de infrastructură complicate, a arătat la Ministerul Muncii că este foarte pricepută. Este un om care poate munci foarte mult şi care poate ajuta prim-ministrul cu informaţii, se poate şi implica în a dinamiza anumite proiecte importante pe care ministerul Transporturilor le derulează. Eu cred că decizia prim-ministrului de a o coopta în echipă este una foarte bună şi susţin cu toată tăria lucrul ăsta", a spus Liviu Dragnea.

După ce a fost respinsă de președintele României, Klaus Iohannis pentru funcția de ministru al Transporturilor, iar apoi, ministru al Dezvoltării, Lia Olguța Vasilescu a fost numită luni secretar al Camerei Deputaților, după ce duminică a fost numită consilier onorific al prim-ministrului, Viorica Dăncilă.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.