Deputatul mitralieră, tupeu odios. I-a catalogat pe protestatarii anti-PSD ca fiind "comuniști" și vrea organizarea unui miting pentru susținerea Secției speciale


Deputatul mitralieră, tupeu odios. I-a catalogat pe protestatarii anti-PSD ca fiind "comuniști" și vrea organizarea unui miting pentru susținerea Secției speciale

PSD-istul Cătălin Rădulescu, alias "deputatul mitralieră", susținător aprig al mitralierii justiției", a propus în ședința deputaților social-democrați organizarea unui miting în sprijinul Secției speciale de investigare a magistraților, informează hotnews.ro. Mai mult, deputatul mitralieră a dat dovadă de un tupeu odios spunând despre cei care protestează împotriva PSD că sunt comuniști.

Orice om poate să ceară sau să participe la un miting. Eu cred că pe lângă cei 1.000 (...), 30 de comuniști care vin la mitinguri, or fi și câteva de milioane de oameni care nu se duc și, neducându-se la mitinguri, susțin altă idee. (...) Această secție este un deranj foarte mare și îi deranjează pe mulți care au făcut abuzuri și care s-ar putea să ajungă să dea cu subsemnatul și să-și piardă statutul de magistrat", a declarat deputatul PSD.

„Oamenii care au ieșit aseară în stradă vor să dispară această secție, care să nu mai investigheze nenorociții care au făcut aceste abuzuri în 7 ani de zile. Eu cred că dacă noi vom cere să vină și cealaltă parte din populație care susține existența acestei secții, să arătăm că procurorii și judecătorii care au făcut abuzuri trebuie să răspundă, cred că vor veni foarte mulți oameni", a mai spus Cătălin Rădulescu după ce a afirmat că a vorbit cu mai mulți judecători și procurori, în cele din urmă să îi vină peste noapte ideea organizării unui miting.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.