Liviu Dragnea, pus pe jar de noi dezvăluiri în cazul Tel Drum. Prejudiciul creat de societate pe vremea când conducea Consiliul Județean Teleorman


Liviu Dragnea, pus pe jar de noi dezvăluiri în cazul Tel Drum. Prejudiciul creat de societate pe vremea când conducea Consiliul Județean Teleorman

Jurnalista Carmen Dumitrescu de la publicația Liber în Teleorman a venit cu noi dezvăluiri care-l pun pe jar pe președintele PSD, Liviu Dragnea.

Concret, Consiliul Județean, sub conducerea lui Liviu Dragnea în 2012, a semnat un contract cu societatea Tel Drum, atribuită de altfel tot președintelui PSD de către procurori. Curtea de Conturi a emis în 2012 un raport și o decizie din care reieșea că firma Tel Drum a creat un prejudiciu de 480007 lei județului Teleorman. 

Totodată, pe lângă acest prejudiciu, Tel Drum ar fi trebuit să mai achite o sumă de câteva zeci de mii de lei, aceasta reprezentând daunele produse județului Teleorman până la recuperarea prejudiciului de 480007 lei.

Cu toate acestea, parcursul în justiție al acestui caz naște controverse, județul Teleorman rămănând prejudiciat de Teldrum cu peste 4 miliarde de lei (doar din datele culese de Curtea de Conturi).

Situația scandaloasă este reprezentată de faptul că autoritățile județului din Consiliul Județean Teleorman au încheiat din nou un contract multianual pentru deszăpezirea drumurilor județene din Teleorman tot cu Teldrum, valabil și astăzi.

Citiți aici materialul integral, mai precis ceea ce s-a întâmplat cu acest caz în instanță și consultați DOCUMENTELE publicate de Carmen Dumitrescu

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.