Propaganda, toate tunurile pe Kovesi în ziua audierilor de la Bruxelles! Ciutacu și Luju: fosta șefă a DNA are trei case în Statele Unite! Avem și documente!


  • Podul
  • Feb 26, 2019 14:06
  • 2665
Propaganda, toate tunurile pe Kovesi în ziua audierilor de la Bruxelles! Ciutacu și Luju: fosta șefă a DNA are trei case în Statele Unite! Avem și documente!

Chiar în ziua în care Codruța Kovesi este audiată la Bruxelles de către LIBE - Comisia pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne a Parlamentului European – în vederea susținerii candidaturii pentru funcția de procuror șef european, luju.ro, site afiliat Antena3, și România Tv lansează un nou atac la adresa fostei șefe a DNA, invocând o serie de descoperiri ale „Serviciului european de acțiune externă”. Acesta din urmă ar fi reușit să afle că Laura Codruța Kovesi este rezident american și că deține TREI case în Michigan. Pe una chiar ar fi reușit s-o identifice și cei de la RomâniaTV și s-o localizeze cu ajutorul google. 

Luju.ro: „Fosta șefa a Direcției Naționale Anticorupție, procuroarea Laura Codruța Kovesi, ar deține în Statele Unite ale Americii trei case.

Imobilele care s-ar află în proprietatea fostei șefe DNA ar fi fost descoperite de Serviciul european de acțiune externă (SEAE), care este serviciu diplomatic al Uniunii Europene, în timpul verificărilor efectuate de reprezentații europeni pentru candidatura Laurei Codruța Kovesi la postul de procuror șef european.

 Conform documentului prezentat de România TV, Laura Codruța Kovesi, în vârstă de 45 de ani, ar fi rezident cu 3 case în SUA, și ar avea reședința în Michigan. 

Documentul care ar aparține SEAE arată că în cadrul verificărilor s-ar fi descoperit trei adrese ale unor imobile aflate pe numele lui Kovesi, sau a tatălui sau, defunctul Ioan Lascu.De altfel, același document prezentat de România TV ar arată că tatăl Laurei Kovesi, Ioan Lascu (decedat), ar fi fost plătit de către instituții americane”.

Surse: Romania Tv, luju.ro

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.