PSD, linșat de un fost prefect PSD-ist pentru renumirea lui Cuc: "Ne-am tâmpit cu toții! Mi se pare masochism să-l propui a treia oară"!


PSD, linșat de un fost prefect PSD-ist pentru renumirea lui Cuc: "Ne-am tâmpit cu toții! Mi se pare masochism să-l propui a treia oară"!

Fostul președinte PSD Oradea, Claudiu Pop, a scris că nu se aștepta să ajungă în punctul de a face o postare despre incompetența propriului partid. Reacția vine în urma noii propuneri din partea PSD pentru funcția de ministru al Transporturilor, respectiv Răzvan Cuc.

Pop susține că Răzvan Cuc este incompetent pentru această funcție, deoarece a eșuat de două ori ca ministru al Transporturilor, a în cazul al doilea fiind chiar remaniat..

De asemenea, fostul prefect precizează că „oricare dintre primarii acestui județ(n.r. Bihor) ar fi mai competent în funcția de ministru al Transporturilor decât el!”.

"Ce e mult e mult! Nu am crezut vreodată că voi ajunge să postez așa ceva! Dar....Dintr-un partid numit al profesioniștilor, PSD a ajuns să recicleze,pentru a 3-a oară,un anumit individ Răzvan Cuc, pentru Ministerul transporturilor! Al Transporturilor! Al autostrăzilor lipsă! Al CFR-ului care are viteză medie mai mică decât în perioada interbelică! Oameni buni,chiar ne-am tâmpit cu toții? E un băiat tânăr. Poate bine intenționat. Dar când ai încercat de două ori și nu a mers,înseamnă că ceva lipsește! Și nu cred că mai avem timp să facem experimente! Prima dată a “căzut” cu tot Guvernul Grindeanu. A doua oară a fost REMANIAT din Guvernul Tudose! Remaniat! Adică schimbat pt lipsa performanței! Să îl propui a treia oară deja mi se pare a fi masochism! Sau bătaie de joc la adresa zecilor și sutelor de mii de oameni care își rup mașinile prin gropile patriei! M-am uitat atent! Am zis că poate între timp,tânărul domn a absolvit ceva cursuri “de făcut autostrăzi”! Nici vorbă. Din păcate... Dimpotrivă: organizația din care provine, propune un alt domn la acest minister, ”dacă tot doresc un om valoros și competent”!!! E citat din declarația de presă a președintelui organizației! Nimeni altul decât ministrul Economiei! Ce să mai zici? Și mai grav mi se pare faptul că deși cei care îl cunosc spun că au oameni mai valoroși și mai competenți, CEX-ul PSD îl votează,cu o abținere,în unanimitate!!! Oameni buni, în Bihor se găseau cu siguranță cel putin 20 mai buni ca și acest Cuc. Bașca faptul că ORICARE dintre primarii acestui județ ar fi mai competent în funcția de ministru al Transporturilor decât el! Păi și atunci,ne mai mirăm de ceva în acest domeniu? Soluția? “Ciocul mic”-vorba unui clasic in viață- că poate nu se prind ungurii și continuă cu autostrada lor măcar până la Brașov..., a scris Claudiu Pop printr-o postare pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.