România, controlată de mafie. Carmen Dumitrescu semnalează somnul poporului român: "Când societatea nu mai ripostează la măsurile abuzive, dictatura se poate institui liber"


România, controlată de mafie. Carmen Dumitrescu semnalează somnul poporului român: "Când societatea nu mai ripostează la măsurile abuzive, dictatura se poate institui liber"

Ministrul (in)Justiției, Slugărel Toader, a linșat justiția marți, 19 februarie prin 2 OUG. (citiți mai multe aici: Toader, slujitor model pentru Dragnea. S-au adoptat 2 OUG prin care justiția e capturată și mai mult. Augustin Lazăr nu mai poate infirma anchetele Secției speciale). Jurnalista Carmen Dumitrescu a remarcat un aspect și mai grav pentru viitorul României și anume non-combatul poporului român în fața abuzurilor puterii PSD-ALDE, iar astfel în momentul în care societatea nu mai ripostează dictatura se poate institui liber, fapt de care Dragnea poate profita pentru că România pare să nu mai existe decât pe hârtie, iar astfel infractorul-dictator din Teleorman ar putea să o numească Dragnestan. 

"Eu zic că s-a terminat. Și nu pentru că au dat ăștia OUG-ul prin care au pus oficial bâta pe justiție. Nu. Ci pentru că reacția publică a fost extrem de slabă, aproape inexistentă. Comparativ nu cu cea fabuloasă de la Ordonanța 13. Ci comparativ cu cea de acum șase luni. Când societatea nu mai ripostează la măsurile abuzive, dictatura se poate institui liber. Poate țara asta a obosit. Sau poate au plecat deja din ea toți cei care mai aveau puterea să lupte. Poate țara asta nu mai există. Decât pe hârtie. Până când o să-și ia dictatorul inima în dinți și-o va numi Dragnestan.... așa cum visa când era el mic și n-o primise încă în dar de la mă-sa și tac-su, așa cum tocmai a primit-o de la noi...", a publicat scriitoarea Carmen Dumitrescu pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.