Scene incredibile la ușa lui Rădulescu-Mitralieră de la Parlament. Angajatele instituției au devenit servitoarele personale ale deputatului-condamnat


  • Podul
  • Feb 18, 2019 16:25
  • 2046
Scene incredibile la ușa lui Rădulescu-Mitralieră de la Parlament. Angajatele instituției au devenit servitoarele personale ale deputatului-condamnat

Deputatul USR de Dolj Adrian-Claudiu Prisnel a fost martorul unor scene demne de filmele cu proști în Parlamentul României unde au loc renovări și schimbări de mobilier pentru unul din cei mai controversați membri PSD. Useristul a reușit chiar să le și filmeze pe câteva din angajatele Legislativului împingând un ditamai corpul de mobilier spre biroul lui Rădulescu-Mitralieră.

 „Mobilizare generală în Parlament, la etajul 6. Tot personalul care se ocupă de curățenia și întreținerea Camerei Deputaților a fost solicitat să transporte mobilă în noul birou al lui Cătălin „Mitralieră” Rădulescu. S-au transportat, cu greu, scaune, birouri și dulapuri. S-a zugrăvit de dimineață și s-au schimbat covoarele.

A fost solicitarea expresă a acestui individ, condamnat penal definitiv, numit de Liviu Dragnea Chestor al Camerei Deputaților.

Femeile se plângeau de greutatea mobilei cărate încă de azi dimineață. Se întrebau mereu cât mai au de cărat. „Au mai rămas doar 3 dulapuri”, așa cum a anunțat cineva de la lift.

Asta se întâmplă în Parlament. Mobilier nou pe banii noștri, întreg personalul folosit pentru mobilarea biroului penalului”, a relatat Prisnel într-o postare pe pagina sa de Facebook. Filmul poate fi vizionat AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.