Notă RUȘINOASĂ pentru Ministrul Justiției la Bac! Tudorel Toader a avut probleme MARI cu istoria și chimia


Notă RUȘINOASĂ pentru Ministrul Justiției la Bac! Tudorel Toader a avut probleme MARI cu istoria și chimia

Cel mai înfumurat ministru din cabinetul Dăncilă a fost un liceean slab, fiind aproape de o corigență la chimie în a XII-a, materie la care a trecut cu media 5,67 și reușind doar un 6 la matematică în cadrul examenului de Bacalaureat. A picat apoi examenul la Drept în 1979, reușind să intre abia la trei ani de la terminarea liceului, în 1982.

Dezvăluirile legate de această situație au fost publicate de siteul Newsweek.ro care mai precizează că Toader, absolvent al Liceului Industrial "Unirea" din Focșani, a luat bacul cu media 8,33 (9 la Limba și Literatura Română, 6 la Matematică și 10 la Proba Practică). Actualul ministru al Justiției pare să fi avut, de asemenea, dificultăți și la Istorie, materie esențială pentru cei care se pregătesc să dea la Drept, reușind în clasa a XII-a doar o medie modestă: 6,67.

Tudorel Toader este însă un adevărat performer când vine vorba de sumele încasate de la stat, sub formă de salarii și pensii. Fostul licean mediocru pleacă lunar acasă cu nu mai puțin de 57.000 de lei, scrie Ziare.com.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.