Raluca Turcan, atac virulent la Ciorbea în contextul pensiei speciale neconstituționale: ,,S-a umilit degeaba în fața lui Dragnea!"


Raluca Turcan, atac virulent la Ciorbea în contextul pensiei speciale neconstituționale: ,,S-a umilit degeaba în fața lui Dragnea!"

Vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, îl atacă pe Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, printr-o postare pe Facebook, referitoare la pensia specială neconstituțională a acestuia.

„Victor Ciorbea s-a umilit degeaba în fața lui Dragnea!

Curtea Constituțională l-a lăsat pe Ciorbea fără pensie specială! Deși acesta a avut un troc cu PSD-ALDE – să nu conteste ordonanțele neconstituționale la CCR dacă vrea pensie specială – astăzi CCR l-a trimis la plimbare și i-a luat privilegiul.

Ciorbea nu și-a îndeplinit niciodată atribuțiile prevăzute de lege și a compromis iremediabil instituția Avocatului Poporului. Legea trebuie să fie egală pentru toți, iar Avocatul Poporului trebuie să fie avocatul tuturor românilor, nu apărătorul grupului infracțional condus de Liviu Dragnea”, afirmă Raluca Turcan pe Facebook.

În final, Raluca Turcan spune că este o lecție bună pentru PSD ca să-și reevalueze juriștii, precum Iordache, Nicolicea sau Nicolae. Ea recomandă că ar fi cazul ca PSD să îi trimită la pensie, dar nu una specială.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.