Dan Alexe explică implicațiile fugii lui Dragnea de Juncker: După LAȘITATEA asta, HAITA PSD știe că a venit sfârșitul!


Dan Alexe explică implicațiile fugii lui Dragnea de Juncker: După LAȘITATEA asta, HAITA PSD știe că a venit sfârșitul!

Scriitorul și jurnalistul Dan Alexe descâlcește, pe Facebook, motivul pentru care șeful PSD-ist Liviu Dragnea s-a grăbit să dea bir cu fugiții în momentul vizitei oficiale a lui Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, care are rang de șef de stat.

Totodată, Alexe avertizează că lașitatea lui Dragnea dă un semnal sugestiv în ”haita” PSD: ”Dragnea a arătat astfel, dacă mai era nevoie, că e gata să lepede oricând, pe oricine. În lumea hienelor, ăsta e un semnal important: când șeful întoarce spatele și fuge cu coada între picioare, haita știe că e sfârșitul”.  

Podul.ro vă prezintă considerațiile lui Dan Alexe.

”Lui Dragnea îi e frică de Juncker…

Marele bărbat de Teleorman nu avea nici o justificare să își ia vacanță în luna ianuarie și să fugă din țară în momentul vizitei lui Juncker, care are rang de șef de stat.

Lașului i-a fost teamă de ochii sarcastici ai aceluia, s-a imaginat pe sine, neelegant, mișcându-se scâlcit în fața ironiei tăcute din ochelarii lui Juncker, nevorbind limbi, transpirând dezagreabil. A preferat fuga, <delegându-și atribuțiile> unui personaj și mai caricatural.

Dragnea a arătat astfel, dacă mai era nevoie, că e gata să lepede oricând, pe oricine. În lumea hienelor, ăsta e un semnal important: când șeful întoarce spatele și fuge cu coada între picioare, haita știe că e sfârșitul.

În scenariul ideal, mai întâi îl sfâșie pe el, înainte de debandada finală”, scrie Dan Alexe.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.