Mihai Chirica, URARE ACIDĂ pentru Olguța și Vâlcov: ”Spor la îngropat... TABLOURI!” Acuzații de fake news EXCLUSIV


Mihai Chirica, URARE ACIDĂ pentru Olguța și Vâlcov: ”Spor la îngropat... TABLOURI!” Acuzații de fake news EXCLUSIV

Primarul Iașului – l-am numit pe Mihai Chirica, unul dintre cei mai sonori contestatari ai regimului Dragnea – o pune la punct pe Olguța Vasilescu, dându-i lecții de administrație publică, în exclusivitate pentru Podul.ro, după ce aceasta s-a lăudat, pe Facebook, că ”în ciclul financiar trecut, Craiova a fost pe locul 1, între polii de creștere din România, la absorbția de fonduri europene, deci peste Cluj Napoca, Timișoara, Iași etc”.

”Așa că mai ușor cu propaganda pe scări”, s-a inflamat Olguța Vasilescu.

În replică, Mihai Chirica susține că fosta primăriță a Craiovei nu știe ce vorbește, în condițiile în care finanțarea polilor de creștere pe fonduri europene a… încetat încă din 2016, ”când a fost anulat însuși termenul de pol de creștere”, ceea ce înseamnă că municipiul amintit nu putea fi campion la un astfel de capitol.

Nu în ultimul rând, presupunând că Darius Vâlcov (condamnat, în primă instanță, la 8 ani de închisoare cu executare, pentru corupție) i-ar vira aceste informații false Olguței Vasilescu, primarul Iașului le transmite un inedit mesaj celor doi: ”Spor la îngropat… tablouri!”.

Vă prezentăm declarațiile lui Mihai Chirica.

”Probabil că doamna Olguța Vasilescu  nu știe că finanțarea polilor de creștere pe fonduri europene a încetat în 2016, când a fost anulat însuși termenul de pol de creștere!

De asemenea, nu știe că toate proiectele nefinalizate până în martie 2016 trebuiau continuate pe bugetele proprii ale polilor de creștere și, totodată, Olguța Vasilescu nu știe faptul că toate municipiile reședință de județ au devenit poli de dezvoltare!

În fine, la ce măcel au făcut prin ministere, de nici acum nu sunt finalizate axele de dezvoltare ale României, pentru atragerea de fonduri europene, nu mă mai miră nimic! Dacă informațiile i le dă Darius Vâlcov, nu pot să le urez decât spor la îngropat… tablouri!”, a declarat Mihai Chirica, în exclusivitate pentru Podul.ro.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.