Mobilizare generală pentru Referendumul pro-UE. Lepădați-vă de ”lumea rusă”!


Mobilizare generală pentru Referendumul pro-UE. Lepădați-vă de ”lumea rusă”!

Zilele acestea se cere să fim cât mai atenți la mesajele anti-referendum postate pe rețelele de socializare sau lansate în spațiul public de cozile de topor, de mercenarii din mass-media, de ucenicii lui Dughin, de „patrioții de serviciu” și „șoșoacele” gălăgioase din stânga Prutului, care au misiunea să țină cu orice preț R.Moldova în „lumea rusă”. 

Pe timpuri, râsurile enumerate elogiau ocupanții ruși, ciuguleau pe săturate din palma lui Lucinschi, Voronin și Dodon, iar în ultimii ani sunt plătiți să semene neîncredere în NATO și UE, să monopolizeze și să profaneze Idealul de reîntregire al națiunii române.

Rețeaua subversivă șor-vor-dodonistă împreună cu serviciile rusești au pus în joc o sută de milioane de euro pentru a prăvăli Referendumul și a opri din drum R.Moldova să se integreze în spațiul românesc și european. 

Nu vă lăsați provocați! Mobilizați-vă și haideți cu toții, duminică, să demonstrăm voința noastră fermă de a fi parte integrantă din familia țărilor europene!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.