Plecați la stăpânii voștri, în ”raiul” din Rusia lui Putin!


Plecați la stăpânii voștri, în ”raiul” din Rusia lui Putin!

Antiromânii, demnitarii rusofili, stataliștii și moldoveniștii staliniști, posesorii de pașapoarte românești cu vechi patologii antiromânești, clanurile de profitori, lingușitori și fripturiști de la putere, incompetenții cronici din partide, popii polcovnicilor Kantarean și Gundeaev, alegătorii îndrăgostiți de putler și patriarhul FSB-ist de la Moscova, când vor înțelege că R.Moldova a ajuns cea mai săracă și coruptă din Europa, fiindcă ei au ținut-o sub poala Rusiei? 

Ce ar fi – s-ar prăbuși cerul? – dacă această adunătură de paraziți fără nicio identitate, s-ar supăra pentru totdeauna pe R.Moldova, și-ar împacheta bagajele, ar cumpăra bilete într-o singură direcție și s-ar duce pe vecie la stăpânii lor, să trăiască în raiul lui Putin, în Rusia cea adevărată? 

Personal, nu voi alerga la aeroport să-i țin de mânecă să nu plece… Dar Domniile Voastre?

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.