Era evident că vor să-l omoare pe Trump: crima a fost mereu principala armă din arsenalul socialiștilor


Era evident că vor să-l omoare pe Trump: crima a fost mereu principala armă din arsenalul socialiștilor

Nu se vor opri! Nu se vor opri, vor încerca din nou să-l elimine pe Donald Trump din cursă. Pentru că vor să rămână la putere și nu au altă soluție. În alegeri libere, Trump îi va zdrobi.

Mai întâi au vrut să-l bage la închisoare și, eventual, să-i însceneze o sinucidere. 91 de capete de acuzare au deschis procurorii socialiști împotriva candidatului republican. Dar nu a funcționat. Fiecare nouă acuzare i-a ridicat intenția de vot. Alegătorii americani au înțeles foarte bine că FBI a început să acționeze într-o manieră kaghebistă, iar procurori și judecători marxist-soroșiști își construiau platforme politice încercând să-l închidă pe Trump. 

Așa că au instigat radicalii să-l ucidă. 

L-au făcut dictator, care vrea să fure libertatea americanilor Fascist. Nazist. Pericol la adresa democrației. După care au început să o sugereze tot mai clar.

“Time to put Trump in a bullseye“,  spunea însuși Joe Biden. Adică, într-o traducere libere, e vremea să-l transformăm într-o țintă. Așa că a fost ascultat: un trăgător aparent singuratic a vrut să-l ucidă pe candidatul republican. A ratat. Dar îmi este clar că “democrații“ – niște marxiști/staliniști - nu se vor opri. 

Presa face analize sofisticate în care ne arată că Donald Trump va câștiga lejer după ce a supraviețuit tentativei de asasinat. Așa este, dar câștiga oricum, și fără să treacă prin acest eveniment deosebit. 

Singura cale ca să-l oprească este să-l ucidă. Vor încerca din nou. O asistentă a unui congresman democrat a afirmat-o public, în scris: “Data viitoare nu mai ratați“, a scris ea. A fost concediată, dar este clar că ea exprima sentimentele staliniștilor.

De aceea Trump și-a ales un vicepreședinte, pe J.D.Vance, despre care este sigur că-i va continua politicile, dacă el va fi asasinat. 

Va fi o luptă dură, cum nu a mai fost de pe vremea lui Abraham Lincoln.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.