Despre rebeliunea de la Leeds


Despre rebeliunea de la Leeds

Desigur, mulți sunt tentați să simplifice lucrurile referindu-se la etnia romă a părinților cărora li s-au luat copiii pentru încredințarea lor serviciilor sociale. Este mult mai comod să fii superficial, scoțând din ecuație imbecilitatea statului britanic, care - după ce a permis valurilor de imigranți ilegali să își facă de cap, fără nicio minimă cerință de integrare în societatea lor - se aștepta ca lucrurile să se regleze de la sine.

În numele unei diversități utopice impuse de trendul neomarxist, prostălanii care încă mai lălăie tâmpeniile din "Imagine" în orașe sufocate de turbane și burka, visau la o lume în care principiile occidentale să fie îmbrățișate de somalezi, afgani și pakistanezi. Visuri, tată, visuri, pentru că majoritatea chestiilor care le dau emoțuri britanicilor nativi sunt mofturi pentru ăștia de veniră peste ei să le dea piri piri, șaorma cu de toate și tandori la toate colțurile imperiului.

Adică, vrei tu, mazăfacă, să îl convingi pe ăla care urlă că vrea ca Sharia să fie instituită în UK, sau pe celălalt căruia îi dai 500 £ pe cap de puradel, că nu își pot lăsa plozii în case cu un frate/soră mai mare?

Sau că sunt obligați să îi trimită la școală/grădiniță de unde vin și le spun părinților despre masturbare, relații homosexuale, schimbare de sex? Și te aștepți să nu îți dea foc la șandrama?

Anglia, ca de altfel toată Europa de Vest, stă pe un butoi de pulbere socială, iar cretinii care și-au închipuit că îndesarea Occidentului cu puhoiul uman care nu dă doi bani pe cultura, tradițiile, civilizația noastră se va produce lin ca o baladă ipocrită de John Lennon sunt cei vinovați de asta.

D-aia am eu o întrebare care le închide gura tuturor coioților care hăuiesc diversitatea ca miracol al vremurilor noastre:

- Spuneți-mi, vă rog, ce elemente indispensabile ale culturii afghane/somaleze/siriene etc. lipseau din Europa și ni le-au adus imigranții, completând lipsa lor?

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.