Uitați-vă la prestația jalnică a lui Biden în fața lui Trump și veți înțelege de ce Putin și-a permis să atace Ucraina


Uitați-vă la prestația jalnică a lui Biden în fața lui Trump și veți înțelege de ce Putin și-a permis să atace Ucraina

Ce au făcut “democrații“ din SUA – de fapt, niște socialiști ahtiați după putere – este la limita trădării: știau că Joe Biden este incapabil să conducă cea mai mare putere nucleară a lumii, dar au ascuns acest fapt.

În Constituția SUA există amendamentul 25 care reglementează clar posibilitatea ca puterile prezidențiale să fie transferate către vicepreședintele SUA, dacă șeful statului este inapt din motive medicale să-și îndeplinească atribuțiile.

Eu am spus mereu că îl voi vota pe Donald Trump, dar victoria sa categorică în fața lui Biden, la dezbaterea televizată, m-a îngrijorat. Biden e omul care trebuie să apere democrațiile creștine, vestice, de dictatori precum Putin și Xi? Biden este un coșmar aruncat în același bazin cu niște rechini care simt prada bolnavă de la mare distanță.

Privind la starea jalnică în care se află acest președinte al SUA aș spune că momentul în care Putin a fost convins că poate să atace Ucraina a fost iunie 2021, când s-a întâlnit la Geneva cu Biden. Putin nu avea nimic de oferit și nimic de negociat, dorea un singur lucru: să-l testeze pe noul șef al celui mai puternic stat din lume. A înțeles rapid în ce stare se află Biden și și-a dat seama că poate ataca fără frică.

Uitați-vă la momentele în care Biden era paralizat în fața lui Trump, la dezbaterea de acum câteva zile, și imaginați-vă că asta s-a petrecut și la discuțiile din spatele ușilor închise cu dictatorul rus.

Dacă Donald Trump era președintele SUA, Putin s-ar fi temut și nu ar fi atacat.

Mai rău, văzând că Rusia își poate face de cap în Europa de Est, și alți dictatori/căpetenii de grupări teroriste au început să acționeze brutal: Hamas, Iran, China.

Haos, asta lasă în urmă administrația Biden.

Dar acest articol nu este doar ca să privim înapoi cu mânie. Problema este că socialiștii americani nu au abandonat: vor să-l păstreze pe acest dement încă patru ani la Casa Albă, ca să-l manevreze, și, fiindcă este clar că nu-l poate învinge pe Trump în luptă cinstită, încearcă să-l bage la pușcărie pe candidatul de dreapta. Socialiștilor nu le pasă că abandonează, de facto, Europa de Est sau că Xi al Chinei comuniste va fi convins că poate ataca Taiwanul fără ca SUA să intervină ferm. Le pasă doar de putere.

Îl țin pe Biden în geam, la fereastra Casei Albe, ca să facă cu mâna la trecători, în timp ce ei: politizează Justiția, distrug educația prin politici woke și destramă, pas cu pas, Constituția, începând cu articolul care-i doare cel mai tare, cel care dă dreptul americanilor de a avea arme, inclusiv pentru a se apăra de o guvernare abuzivă.

Europa de Est ar trebui să înțeleagă măcar acum că Trump, nu Biden, o va apăra de Putin.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.