Trei motive pentru care îi îndemn pe cetățenii români să ceară dreptul de a avea arme


Trei motive pentru care îi îndemn pe cetățenii români să ceară dreptul de a avea arme

Dacă veți spune că sunt „obsedat” de dreptul românilor de a avea arme, vă voi spune că da, aveți dreptate. Sunt „obsedat” de libertate și de democrație. Mă bat cu toate forțele mele pentru aceste idealuri.

Am trăit suficienți ani în comunism și în dictatură. Nu mai vreau ca o asemenea nenorocire să vină peste țara mea. 

Și, da, mă bat pentru cauze aparent pierdute. Spun „aparent”, da? De exemplu, prin 2015 am început să scriu despre monopolul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) și pentru dreptul românilor de a-și alege asiguratorul de sănătate. În scurt timp, publicația care îmi găzduia comentariile, m-a interzis. Dar azi constat că în USR există o grupare de dreapta, printre care Elena Lasconi, care susține exact ce susțin și eu: spargerea monopolului CNAS.

Așa că sunt convins că este o chestiune de timp până când majoritatea românilor (nu toți) îmi vor da dreptate: poporul român trebuie să se înarmeze!.

Sunt sute de motive, dar azi vă voi expune doar trei, simple și clare, până și ciolacii, budăii și dăncilele din PSD le-ar putea pricepe: 

1. Alegerile fraudate din 9 iunie 2024 au fost o lovitură de stat, de facto. Cu o justiție, miliție și o poliție secretă controlate de Ciuma Roșie, cetățenii români pot fi siguri că drepturile lor vor călcate în picioare. Ce spune Constituția SUA despre dreptul de a purta arme? „O Miliție bine orânduită, fiind necesară pentru siguranța unui Stat liber, dreptul poporului de a deține și purta arme nu va fi îngrădit”! Românii au deci nevoie de arme pentru a apăra un „Stat liber”! 

2. Criminalii ucid în plin București, ziua în amiaza mare sau chiar în timp ce sunt filmați. Nu se tem, fiindcă fie poliția nu-i prinde, fie sunt lăsați liber de magistrații corupți. Violența a izbucnit deja. Cine-i va proteja pe inocenți? Poliția? Nu cred. Românii au nevoie de arme ca să se apere de interlopi. 

3. Rusia nu se oprește în Ucraina. Dacă Putin trece de Odesa și ajunge la gurile Dunării, sunt capabili românii să-și apere țara? Istoria ne arată că națiuni în care civilii aveau arme și știau să le manevreze, s-au bătut exemplar cu invadatorii, în războaiele din secolul XX. Două exemple. Primul, Serbia/Yugoslavia în primul și al doilea război mondial. Sârbii au una din cele mai mari rate de deținere a armelor de foc. Al doilea exemplu este Finlanda, o altă țară unde armele de foc sunt ceva obișnuit. În 1940 au zdrobit armatele lui Stalin, în prima fază a războiului, și abia când acesta a trimis împotriva lor sute de mii de soldați și tancuri moderne au fost nevoiți să accepte pacea și cedarea de teritorii. Românii au nevoie de arme ca să se pregătească eficient de un război cu Rusia. 

Nu mai credeți în lozincile comuniste și socialiste, care vă spun că dacă românii vor avea arme, vor începe crimele. Nu este așa, statisticile o demonstrează. Bandiții din Ciuma Roșie și anexele lor de prin poliție nu vor să lase românii să aibă arme de teamă că aceștia le-ar putea folosi ca să-și apere libertatea, aceasta e cea mai mare frică a opresorilor care jefuiesc România. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.