Cine sunt adevărații extremiști


Cine sunt adevărații extremiști

Tot ăia cu ”rasismul” au găsit ”ultraconservatorism” la Elena Lasconi. Fiindcă a votat ”DA” la referendumul pentru familie. Vă dați seama ce crimă? Lasconi crede că o familie e compusă dintr-un bărbat și o femeie! Huăăă Lasconi! Huăăă ”extrema dreaptă”!

În primul rând, acuzatorii sunt komisari ideologici de profesie. Deși familiile lor tradiționale au depus mari eforturi ca să-i școlarizeze (pe unii după 40 de ani), respectivii și respectivele nu se pricep decât la lipit etichete și la atacuri în haită. Nu e pic de onestitate intelectuală în calomniile astea. Pe de altă parte, nu încetez să mă mir de unii și unele care au descoperit școala la vârste trecute bine de 40 de ani și le explică fanilor de pe Fb, savant, distincțiile banale pe care abia acum le-au înțeles (stat/țară, doctrină/ideologie ș.a.m.d.), deși chestiunile astea se învață și se citesc prin anul I de facultate, adică pe la 18 anișori. Sunteți caraghioși.

După lipsa de facultăți mentale vine ipocrizia de turmă. Produse ale familiilor tradiționale, zbierați ”ultraconservatorism!” ca și cum voi și copiii voștri ați fi, cică, ”netradiționali”. Nu cumva, de-a lungul vieții de căpușă, ați beneficiat din plin de tradiționalismul familiilor voastre? În ce constă ”netradiționalismul” pe care-l clamați? Obrăznicia, impostura și gargara sunt si ele, cumva, ”tradiționale”. Ce înseamnă ”netradiționalismul” copiilor voștri? Nimeni nu-și sare umbra.

Să revenim puțin la episodul lacrimogen și zaharasit consumat în momentul în care Oana – fiica Elenei Lasconi – a găsit de cuviință să-și tăvălească mama public în uralele unor neterminați. Potrivit contului ei de Fb, Oana (care e bisexuală asumată) susține separatismul teritorial al Transilvaniei doar pentru motivul că în zonele de nord ale României oamenii sunt mai deschiși și mai înțelegători cu persoanele LQBT. Și ar vrea independența Transilvaniei de România pentru asta. Dar nu, Oana nu e o extremistă de stânga, ci e o fată preocupată de bine, frumos și iubire în felurite chipuri.

Ce ne spun toate astea despre mama ei? În primul rând, ne arată că Elena Lasconi e o culme a toleranței. E ceea ce nu sunteți voi. E atât de tolerantă, încât a lovit-o efectul de bumerang. De fapt, băi extremiștilor, de la ea ar trebui să învățați toleranța pe care o invocați atât de des, golind-o de orice fel de conținut. Extremiștii sunteți voi, nu Elena Lasconi. Dacă pentru a lansa acuzații de-astea v-au școlarizat familiile voastre tradiționale, după putințe, înseamnă că s-au scremut degeaba.  

Tot voi sunteți printre cei responsabili de situația dezastruoasă în care a ajuns USR, o grupare în special de bulă. Extremismul, flatulențele și acuzațiile voastre bolșevice (preluate și de unii lideri) au dus partidul în halul în care este, majoritatea românilor considerându-l o grupare de extrema stângă. Oare de ce s-au aliat cu partide ”ultraconservatoare” după capul vostru? Tocmai pentru a-și relativiza radicalismul stângist de pe o agendă taxată de electorat. Tocmai pentru că știau în ce gaură se zbat. Acum năvăliți în haită pe Lasconi cu acuzații de ”ultraconservatorism” pentru a distruge tot ce a mai rămas. Lasconi fiind printre foarte puținii de acolo care au confirmat electoral.

Știu, știu, era mai mișto ca după răcnetele voastre (”rasism!” / ”ultraconservatorism!”) să intre Securitatea cu picioarele peste noi în case. De progresismul ăsta va e vouă dor.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.