Căutarea istoriei pierdute și a poporului ei ucis


Căutarea istoriei pierdute și a poporului ei ucis

Mulțumesc celor care ieri, 22 mai, s-au gîndit la mine – în ziua în care am împlinit 60 de ani. 

Dar mai ales le mulțumesc celor care au donat Fundației Doina Cornea (detalii AICI), pentru a putea începe săpăturile în căutarea martirilor din lagărul de la Salcia, din Balta Brăilei – unul din cele mai sinistre din România comunistă. 

S-au strîns, din mica lor putere, deja 17.000 de lei, aproape jumătate din banii necesari. Cu ajutorul lui Dumnezeu și cu binecuvîntarea și sprijinul ÎPS Casian și al Arhiepiscopiei Dunării de Jos, cît și al vostru, oameni al căror nume îl citesc la rubrica ”donatori” a Fundației și către care se îndreaptă recunoștința mea, vom începe căutarea acestei istorii pierdute și a poporului ei ucis.

Cei care ar vrea să primesc un cadou, pot dona la Fundație ”pentru săpături” – e modul în care mă pot face să mă simt tot tînăr, așa cum mă simt de fiecare dată cînd aduc un martir la lumină, pentru a fi așezat sub cruce.

Cu drag pentru toți, 

Marius

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.