Șeful așa-zisei secții ”românești” a Sputnik.md – trădătorul de țară Bogdan Duca – a lansat un nou site-uleț putinist în România, pe care serviciile secrete rusești îl prezintă drept… ”publicație româno-americană”. În această cocină prestează și Georgiana Arsene, nevasta lui Gelu Voican Voiculescu


Șeful așa-zisei secții ”românești” a Sputnik.md – trădătorul de țară Bogdan Duca – a lansat un nou site-uleț putinist în România, pe care serviciile secrete rusești îl prezintă drept… ”publicație româno-americană”. În această cocină prestează și Georgiana Arsene, nevasta lui Gelu Voican Voiculescu

La jumătatea lunii martie a anului în curs, propaganda rusă a mai lansat un site-uleț nociv în România. E vorba de platforma nesimțit și mincinos intitulată ”New York Magazin” (?!), această titulatură caraghioasă având scopul de a-i păcăli pe naivi și pe cei cu un IQ foarte problematic că, vezi Doamne, ar fi vorba despre o publicație… ”româno-americană”. 

Nimic mai fals! În realitate, site-ulețul e ”Moskova Magazin” și rostogolește cea mai mizerabilă propagandă rusească, urmând toate punctajele kremlinopate pentru România, R.Moldova și Vest în general. Sub paravanul așa-zisei ”publicații româno-americane”, rușii lansează și diseminează cele mai abjecte narațiuni anti-SUA, anti-NATO, anti-UE și anti-România. 

E de ajuns să știți ce haluri semnează compunerile postate pentru a realiza că aveți de-a face cu o platformă de deepfake lansată și controlată de serviciile secrete rusești cu scopul de a deturna percepții și de a interfera în politica internă românească. Avertizăm că astfel de site-ulețe apar în România ca ciupercile după ploaie, semn că Moscova își intensifică războiul hibrid. 

bogdan-duca
(Propagandistul putinist Bogdan Duca, șeful așa-zisei secții ”românești” de la Sputnik.md)

Unul dintre principalii semnatari ai textelor propagandistice postate pe așa-zisul ”New York Magazin” este chiar derbedeul Bogdan Duca – șeful așa-numitei secții ”românești” a Sputnik.md. Un trădător de țară pe care autoritățile de la București ar trebui să-l tragă la răspundere. La fel cum asta ar trebui să facă și autoritățile de la Kyiv, întrucât, numitul Duca legitimează și susține invazia genocidară a Rusiei în Ucraina, acționând la comanda serviciilor secrete rusești.  

20277386485a05f9c11e95651ba61351-ct=1200+1200
(Propagandista putinistă Georgiana Arsene și soțul ei Gelu Voican Voiculescu)

O altă semnătură este a propagandistei putiniste Georgiana Arsene (nevasta lui Gelu Voican Voiculescu). Arsene a lucrat ani de zile la Sputnik.md, ulterior activând în diverse alte zone ale propagandei kremlinopate.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.