Președintele de dreapta


Președintele de dreapta

Aud tot felul de isteți: România n-are nevoie de un președinte de dreapta, că uite Iohannis. NU! Iohannis n-a fost un președinte de dreapta, Iohannis e un politician de stânga, premierul de la Grivco. România a avut un singur președinte de dreapta: Traian Băsescu. Președintele care a luat la început de mandat o țară îngenuncheată de mafia Năstase-Iliescu, de comunismul lui Iliescu și a ridicat țara asta în picioare. A lăsat o țară modernă, liberă, respectată în NATO și UE. Când Președintele Băsescu se așeza la masă cu liderii UE, roiau toți în jurul lui. Pentru că Președintele Băsescu nu cerșea funcții pentru el ca Iohannis, Președintele Băsescu vorbea pentru țara lui și pentru regiunea asta.

Cu președinții voștri de stânga ne-am lămurit: Iliescu a chemat minerii să calce în picioare oamenii liberi, a spus NU Basarabiei, ura proprietatea, iubea Moscova și a lăsat mafia să înflorească. Iohannis a făcut țăndări toate instituțiile statului și toate domeniile vitale și strop cu strop s-a mai dus din democrație.

Iohannis va rămâne președintele cu albumul plin cu poze, un președinte mărunt pentru o țară măreață. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.