„Spitale de stat” egal „lagăr exterminare”! 17 morți la Pantelimon: votează PSD-PNL et. Co dacă vrei ca moartea să vină mai repede


„Spitale de stat” egal „lagăr exterminare”! 17 morți la Pantelimon: votează PSD-PNL et. Co dacă vrei ca moartea să vină mai repede

O spun de ani întregi și tot mai mulți oameni o repetă: spitalele de stat sunt lagăre de exterminare. Iar dacă vrei ca această situație să continue și să mori mai repede, atunci votează PSD-PNL sau una din anexele sale, UDMR, PUSL, AUR sau SOS. 

Dureros este și faptul că la un spital de stat din București – chipurile, unul de elită, „de urgență”, subordonat ministerului Sănătății – au murit 17 pacienți în condiții dubioase, dar și viteza cu care presa a îngropat această dramă.

Presa ia șpagă de la PSD-PNL ca să tacă. Dar doamnele și domnii ziariști ar trebui să se întrebe: ei sau membrii ai familiilor lor oare nu vor interacționa cu acest sistem medical de stat? Cine îi va salva? Dacă vor fi tratați fără umanitate și vor dori să arate public ce se petrece acolo, cum vor proceda? Pentru un pumn de bani, închid ochii la niște crime cu premeditare care amintesc de eugenia din regimul nazist, care îi lichida pe cei slabi și vulnerabili: la spitalul Pantelimon pacienții ar fi fost lăsați să moară fiindcă erau niște oameni săraci fără bani și era nevoie să se elibereze paturile de la secția de anestezie și terapie intensivă, ATI. 

Acum, Justiția ar trebui să ancheteze cele 17 decese suspecte de la spitalul Pantelimon. Dar crede cineva că o va face? Eu unul nu am așteptări mari de la acest „stat de drepți”, adică procurorii și judecătorii stau drepți în fața Ciumei Roșii. Am avut zeci de oameni arși de vii după incendiile de la Piatra Neamț, Matei Balș – București sau spitalul de boli infecțioase Constanța. Au trecut 3-4 ani de la acele crime. Și? Nimeni nu a fost trimis în judecată.  Legal, omorul nu se prescrie, dar cine știe ce mai legiferează puterea PSD-PNL, în complicitate cu criminali din spitale și justiția coruptă. 

Acestea sunt faptele. În loc de concluzie, vă întreb: de ce credeți că PSD și PNL l-au propus la primăria București pe Cătălin Cârstoiu? Omul este un reprezentant de frunte al crimei din spitale, denumită generic „umefistan”, placă de legătură cu conducerea politică a țării. Îi unește lăcomia și indiferența față de viața românilor. Așa că repet ceea ce scriam în titlu: 

dacă vreți să muriți mai repede, votați PSD-PNL-UDMR-PUSL-AUR-SOS. „Ciuma Roșie”, într-un cuvânt. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.