FOTO. Maria Rațiu, o tânără strălucitoare din Cluj, a impresionat la New York Fashion Week. O picătură din frumusețea Transilvaniei


FOTO. Maria Rațiu, o tânără strălucitoare din Cluj, a impresionat la New York Fashion Week. O picătură din frumusețea Transilvaniei

Maria Rațiu (foto jos), o adolescentă de doar 14 ani din Cluj-Napoca, a demonstrat că talentul nu are limite de vârstă în lumea modei, participând la celebrul New York Fashion Week ediția 11 Hi-Tech Moda ce a avut loc în binecunoscutul Edison Ballroom din Manhattan. 

Cu prezența ei fermecătoare și încrederea demnă de invidiat, Maria a reprezentat cu mândrie România la acest eveniment, în fața unei numeroase audiențe internaționale. Nu numai că a dat dovadă de o prestație remarcabilă pe podium dar a avut și privilegiul de a defila pentru doi designeri de top: Xatko din Georgia și Mark Taylor din Statele Unite ale Americii.

Atunci când a avut onoarea de a deschide prezentarea designerului Mark Taylor, momentul ei de glorie a culminat, lăsând o amprentă de neuitat în cadrul acestui eveniment prestigios. Fotografii de la Gettyimages au imortalizat imaginile Mariei, aducându-i și mai multă recunoaștere și apreciere pentru munca și talentul ei. 

În spatele acestui triumf stă o organizatoare remarcabilă, doamna Catalina Buzdun-Rafaila, reprezentanta agentiei de modelling IT KIDS USA LLC care a fost un sprijin esențial pentru Maria și ceilalți reprezentanți ai grupului venit din România.Prin eforturile lor colective, țara noastră a fost reprezentată cu succes la unul dintre cele mai prestigioase evenimente de modă din lume. 

Maria Rațiu a arătat că nu există limite pentru pasiune, talent și determinare, inspirând nu doar tinerii din România, ci și pe cei din întreaga lume. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.