Ioana Constantin: "Parlamentul României să explice cum se poate ca George Simion, care e interzis în R. Moldova, să fie membru al comisiei parlamentare pentru R. Moldova!"


Ioana Constantin: "Parlamentul României să explice cum se poate ca George Simion, care e interzis în R. Moldova, să fie membru al comisiei parlamentare pentru R. Moldova!"

Jurnalista Ioana Constantin atrage atenția coaliției de la putere, PNL-PSD, că trebuie să dea socoteală pentru prezența președintelui AUR, George Simion, în Comisia comună pentru integrare europeană dintre Parlamentul României și Parlamentul Republicii Moldova. Poziția exprimată de Ioana Constantin vine în contextul în care președintelui AUR, George Simion, i-a fost prelungită interdicția de intrare pe teritoriul Republicii Moldova cu încă 5 ani. 

"Parlamentul României să explice cum se poate ca Simion, care e interzis în R. Moldova, să fie membru al comisiei parlamentare pentru R. Moldova  

George Simion este membru al Comisiei Parlamentare Comune pentru integrare europeană dintre Parlamentul României și Parlamentul R. Moldova. DAR George Simion este deja la o a doua interdicție de a intra pe teritoriul R. Moldova.  

Parlamentul României trebuie să explice public acest act de dispreț față de R. Moldova. Poate explică liderii coaliției cum se poate.  

Românii de peste Prut știu cel mai bine ce înseamnă Rusia și recunosc cel mai rapid gălăgia cozilor de topor ale Kremlinului. Prelungirea interdicției cu încă 5 ani pentru George Simion este un bun răspuns și pentru noi, aici la București, cu privire la agitația pe care o face, cu privire la momentul în care a fost creat acest partid pe scena politică. E foarte interesant cum azi și PSD și PNL sunt foarte interesați să afle de ce este Simion interzis. Păi pe voi care ați fost în cele mai înalte funcții în țara asta nu v-a informat nimeni?", spune Ioana Constantin într-o postare pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.