Adela Mîrza, avertisment după ce "Antonel" Lerca Duda a fost invitat să le vorbească studenților Facultății de Asistență Socială: "E doar începutul! În curând activiștii progresiști vor cere ca astfel de oameni să vorbească și în școli minorilor!"


Adela Mîrza, avertisment după ce "Antonel" Lerca Duda a fost invitat să le vorbească studenților Facultății de Asistență Socială: "E doar începutul! În curând activiștii progresiști vor cere ca astfel de oameni să vorbească și în școli minorilor!"

Președinta partidului Alternativa Dreaptă, Adela Mîrza, scoate în relief derapajul recent al Facultății de Asistență Socială din cadrul Universității București, unde lucrătorul sexual care se auto-intitulează Antonella Lerca Duda a fost invitat, în data de 9 noiembrie 2023, să le țină studenților o prelegere. 

Podul.ro a evidențiat într-un articol precedent rasismul de care debordează lucrătorul sexual Antonel. În 2020, atunci când candida, dar fără succes, pentru funcția de consilier local al Sectorului 2 din Capitală, Antonel se avânta într-o serie de afirmații rasiste, declarând război bărbaților albi. 

"M-am săturat ca bărbați albi bogați privilegiați să ia decizii pentru comunitățile vulnerabile din România", a spus Lerca pentru publicația PinkNews.

Nu în cele din urmă, am amintit faptul că Antonel s-a "remarcat" în spațiul public filmându-se, în anul 2019, cum scuipa un afiș cu intelectualul conservator Theodor Paleologu. 

MAI MULTE DETALII: Degradarea mediului universitar. "Antonel" - lucrătorul sexual rasist care, confuz fiind, se prezintă drept Antonella Lerca Duda - a fost invitat să țină prelegeri la o facultate din cadrul Universității din București. În 2019, "Antonel" se filma, mândru de el, scuipând afișe cu Theodor Paleologu

În acest context, Adela Mîrza avertizează că un asemenea derapaj, precum invitarea unui lucrător sexual rasist pentru a susține prelegeri în mediul universitar, reprezintă doar începutul, căci "în curând activiștii progresiști vor cere ca astfel de oameni să vorbească și în școli minorilor". În sensul celor spuse, Adela Mîrza oferă un exemplu sugestiv din SUA.

"Unde duce până la urmă «lupta pentru drepturi» a activiştilor LGBT.

Acesta este Antonel Lerca, un bărbat care de câţiva ani a devenit vedetă în cercurile progresiste pentru că se îmbracă ca o femeie şi se machiază ca una. Antonel este aşadar «trans». 

Despre profesia lui aflăm chiar de la el - «sexwork». Mai pe româneşte: prostituţie.

Acum 4 ani s-a remarcat pe internet scuipând pe un afiş al prof. Theodor Paleologu şi filmându-se mândru în timp ce făcea asta.

Aşadar, ce exemplu mai bun de adus în faţa tinerilor studenţi ai Universităţii Bucureşti decât acesta?

Aşa îşi doresc unii să arate învăţământul superior de astăzi.

Iar ăsta este doar începutul! În curând activiştii progresişti vor cere ca astfel de oameni să vorbească şi în şcoli minorilor.

Vor spune unii că astea sunt conspiraţii, dar în SUA şi în unele state europene deja s-a întâmplat. Vă invit să căutaţi pe google «drag queen story hour». 

La fel a început povestea şi acolo: cu «drepturi egale»", spune Adela Mîrza într-o postare pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.