Degradarea mediului universitar. "Antonel" - lucrătorul sexual rasist care, confuz fiind, se prezintă drept Antonella Lerca Duda - a fost invitat să țină prelegeri la o facultate din cadrul Universității din București. În 2019, "Antonel" se filma, mândru de el, scuipând afișe cu Theodor Paleologu


Degradarea mediului universitar. "Antonel" - lucrătorul sexual rasist care, confuz fiind, se prezintă drept Antonella Lerca Duda - a fost invitat să țină prelegeri la o facultate din cadrul Universității din București. În 2019, "Antonel" se filma, mândru de el, scuipând afișe cu Theodor Paleologu

Drept dovadă că inclusiv mediul universitar din România se află sub asaltul discursului urii al extremei stângi, vă aducem în atenție faptul că "Antonel Lercul Duda" - care, fiind etern confuz în legătură cu natura sa, se prezintă în spațiul public cu numele de scenă Antonella Lerca Duda - a fost invitat pe 9 noiembrie să susțină o prelegere în fața unei grupe de studenți a Facultății de Asistență Socială din cadrul Universității din București. 

Antonel - lucrător sexual transgender - le-a predat studenților despre dificultățile cu care se confruntă cei precum el în România. Însă, în timp ce se află într-o continuă campanie de victimizare, Antonel este de fapt el însuși un vector al urii. În 2020, atunci când candida, dar fără succes, pentru funcția de consilier local al Sectorului 2 din Capitală, Antonel se avânta într-o serie de afirmații rasiste, declarând război bărbaților albi. 

"M-am săturat ca bărbați albi bogați privilegiați să ia decizii pentru comunitățile vulnerabile din România", a spus Lerca pentru publicația PinkNews.

Nu în cele din urmă, trebuie menționat că Antonel s-a "remarcat" în spațiul public filmându-se, în anul 2019, cum scuipa un afiș cu intelectualul conservator Theodor Paleologu. Drept reacție, Theodor Paleologu a precizat, într-o postare pe Facebook, că "asistăm la o adevărată sălbăticire a spațiului public".

"Am dat și de un candidat independent la consiliul local al sectorului 2 care exprimă cam același lucru cu ce spunea domnul de la PLUS.

Doamna Antonella Lerca, activistă pentru drepturile omului, este considerată o adevărată icoană a României inclusive și n-am dubii că încarnează viitorul acestei țări.

Cred că gestul dînsei îi va aduce mulți simpatizanți. Sper că nu o voi intersecta pentru a nu-i da ocazia să-mi acorde același tip de atenție ca în clipul de mai jos.

Asistăm la o adevărată sălbăticire a spațiului public, la un fel de regresie la stadiul de dinainte de apariția civilizației umane.

Voi distruge sistematic orice comentariu cu tentă transfobă sau rasistă", a precizat Paleologu.

Vedeți video:  


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.