EUReporter: Elon Musk va participa ca speaker la o conferință rusească


EUReporter: Elon Musk va participa ca speaker la o conferință rusească

Miliardarul american Elon Musk va participa la o conferință ce se va desfășura în Rusia și care va avea drept temă inteligența artificială, informează publicația EUReporter. Este vorba despre conferința AI Journey 2023, care va avea loc în curând în Rusia.

Potrivit EUReporter, participarea lui Musk la conferința rusă despre inteligența artificială ar putea avea legătură cu anunțul făcut recent de miliardarul american cu privire la rețeaua neuronală Grok, care va concura cu ChatGPT.

Conform surselor EUReporter, Musk va participa la eveniment în calitate de speaker. În același timp, publicația nu precizează dacă Musk va zbura în Federația Rusă, pentru a participa în persoană la conferință, sau dacă va vorbi în format online.

Cercetătorii din India, China și alte țări intenționează, la rândul lor, să vorbească la conferința cu pricina, mai notează EUReporter.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.