Cel mai drag premiu


Cel mai drag premiu

Am primit o veste, cea mai bună din această perioadă tihnită pentru mine. Prietenul meu Cristian Săileanu (și vecin, în Corfu), românul cel mai adevărat pe care-l știu (deși se consideră el însuși de fapt dac, important este însă că toată viața lui a fost un om liber), mi-a acordat un premiu. Cel mai drag premiu, de pînă acum. Reiau mesajul din postarea sa: 

”Anunț extrem de important!!!!!

Comitetul Executiv al ”Premiului Cristian Săileanu pentru luptătorii împotriva comunismului" s'a întrunit ieri și a decis unanim ca

pentru anul 2024 premiul să îi fie acordat eminentului luptător român pentru dreptate Marius Oprea! 

Curajosul și neobositul ziarist Marius Oprea, eroul nostru al tuturora, este al 4-lea recipient al premiului. Iată'i pe cei care l'au precedat:

1. Brașovenii care s'au ridicat în '87 împotriva comunismului;

2. Dl Florin Dobrescu, directorul Centrului Ion Gavrilă Ogoranu;

3. Istoricul Gică Manole;

Și acum, 

4. Istoricul și neobositul cercetător Marius Oprea!

Vă rugăm din inimă să răspândiți această postare!”.

Cristian dragă, îți mulțumesc! Și îți dedic fotografia de mai sus, a bisericuței Aghios Arsenios, la care am ajuns pentru că tu m-ai adus în Corfu. Și cîte n-ai făcut pentru mine, ca și pentru neamul tău de daci, de români, de oameni liberi!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.