DOCUMENTUL care confirmă că o minoră a fost violată la așa-zisa școală de vară a AUR. Ioana Constantin a răbufnit: "De ce nu au fost deja ridicați de poliție?! Ce știm e că a fost un viol! E suficient. Asta ar trebui să fie în loc de sigla AUR la anul pe toate buletinele de vot!"


DOCUMENTUL care confirmă că o minoră a fost violată la așa-zisa școală de vară a AUR. Ioana Constantin a răbufnit: "De ce nu au fost deja ridicați de poliție?! Ce știm e că a fost un viol! E suficient. Asta ar trebui să fie în loc de sigla AUR la anul pe toate buletinele de vot!"

În contextul în care Realitatea PLUS a publicat astăzi documentul medical care confirmă că o fată de 17 ani a fost violată la așa-zisa școală de vară a partidului AUR, jurnalista Ioana Constantin, realizatoare a emisiunii "Politica Zilei" de la B1TV, semnalează reacția insignifiantă, chiar inexistentă, a autorităților abilitate în ceea ce privește tragerea la răspundere a autorilor abominabilei fapte. 

În documentul de mai sus, medicii au menționat următorul diagnostic: "agresiune fizică umană" și "afirmativ viol". Însă, potrivit surselor Realitatea PLUS, auriștii care au comis violul încă nu au fost audiați de autorități. 

"De ce animalele alea nu-s deja ridicate de poliție?!", a reacționat Ioana Constantin. 

De asemenea, Ioana Constantin a precizat că PSD și PNL sunt responsabile pentru existența și ascensiunea unui partid toxic precum AUR. 

"NU! Nu avem voie să normalizăm așa ceva!  

Fata de 17 ani care a fost la Școala de Vară AUR a fost violată. Medicii confirmă. Afirmativ Viol.  

Simion face orice să acopere. DAR așa ceva nu se poate acoperi, mă! De ce animalele alea nu-s deja ridicate de poliție?! De ce nu a făcut nimic poliția când au fost chemați chiar la hotelul unde era fata?! Nu, nu, nu e din categoria: asta se întâmplă la partide. NU. Mai spuneți un caz, unul singur în care o minoră a fost violată la vreo școala de vară de-a vreunui partid politic. Oricare. Deci: ce face poliția? Ce fac cel puțin 5 ministere: MAI, Justiție, Familie, Educație, Sănătate? Nu. Asta nu e ceva normal, nu e ceva ce se întâmplă. Tace toată lumea pe modelul: eh, nu știm noi sigur ce a fost acolo. Da, nu știm. Dar ce știm e că a fost un viol! E suficient. Asta ar trebui să fie în loc de sigla AUR la anul pe toate buletinele de vot. Felicitări, domn profesoraș Iohannis de la Grivco! Ați adus țara asta în epoca de piatră! Că fără Iohannis, PSD și PNL nu ar exista mizeria asta plină de pro-ruși, animale și brute. Mai știu câțiva oameni prin AUR refugiați de prin alte partide: voi susțineți niște violatori?", a scris Ioana Constantin într-o postare pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.