Cum ar reacționa politrucii de la București, dacă România ar fi lovită de o rachetă rusească? Acești incompetenți au avut nevoie de câteva zile ca să afle că o dronă rusească s-a prăbușit în țara noastră, deși Ucraina i-a anunțat de la bun început


Cum ar reacționa politrucii de la București, dacă România ar fi lovită de o rachetă rusească? Acești incompetenți au avut nevoie de câteva zile ca să afle că o dronă rusească s-a prăbușit în țara noastră, deși Ucraina i-a anunțat de la bun început

Având în vedere incompetența și diletantismul autorităților române, care au aflat abia după câteva zile că bucăți dintr-o dronă rusească s-au prăbușit pe teritoriul României, deși Ucraina le-a informat de la bun început, oficial, despre acest incident de securitate (prezentându-le video și poze), scriitorul și jurnalistul basarabean Alecu Reniță avertizează, pe Facebook, că și în condițiile în care rușii ar lovi cu rachete România, politrucii de la București s-ar preface că nu s-a întâmplat nimic grav, limitându-se la câteva declarații banale pentru a se spăla pe mâini. 

Podul.ro vă prezintă comentariile lui Alecu Reniță: 

”Dincolo de distrugerea infrastructurii portuare de la Reni, Ismail și Chilia de către rachetele teroriștilor lui Putler, ceea se întâmplă în arealul dunărean e și un test al rușilor pentru zona de frontieră și verificarea reacției autorităților din România și NATO. 

Rușii cunosc că dacă ar cădea și rachete de-ale lor pe teritoriul românesc, factorii de decizie de la București s-ar resemna fără să mai convoace de ochii lumii ‹consiliul de coroană›, s-ar preface că nimic grav nu s-a produs sau s-ar limita la câteva declarații pentru ‹a se spăla pe mâini›. 

Singura problemă reală a rușilor este prezența NATO pe teritoriul României, cât despre restul, ei știu prea bine ce reprezintă politicienii români și hoardele lor de oportuniști din instituțiile statului român!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.