Un șofer drogat a ucis doi tineri: o fotografie precisă a României de azi


Un șofer drogat a ucis doi tineri: o fotografie precisă a României de azi

E delirantă povestea uciderii a doi tineri de un șofer drogat, dar este și o fotografie precisă a României de azi.

În primul rând apelul lacrimogen al avocatei ucigașului este total fals. Omul era consumator cu vechime, părinții nu sunt "oameni normali" ci personaje influente pe piața imobiliară din Constanța.

Poliția l-a oprit pe ucigaș cu câteva ore înainte de nenorocire, l-a găsit cu droguri în mașină și i-au dat drumul. De ce? Pentru că mami și tati, iar polițiștii nu vor să fie urecheați de șefi că deranjează pe cine nu trebuie. Acum șefii polițiștilor i-au aruncat sub autobuz pe fraieri.

Avem aici toate elementele unui stat disfuncțional, controlat de clanuri. Stați liniștiți, nu se va întâmpla nimic, nimeni nu va fi pedepsit. Așteptăm reluarea campaniei pro-droguri.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.