”Nu mai înșela oamenii!”. Sorcova rusofilă Marina Tauber – mâna dreaptă a condamnatului fugar Ilan Șor – a fost UMILITĂ în direct la o emisiune tv din așa-zisa Găgăuzia. Detaliile


”Nu mai înșela oamenii!”. Sorcova rusofilă Marina Tauber – mâna dreaptă a condamnatului fugar Ilan Șor – a fost UMILITĂ în direct la o emisiune tv din așa-zisa Găgăuzia. Detaliile

O femeie a avut o intervenție telefonică în direct, la o emisiune a postului de televiziune GRT din așa-zisa Găgăuzia, emisiune în cadrul căreia participa și mâna dreaptă a infractorului Ilan Șor, Marina Tauber, reproșându-i acesteia că "înșală oamenii"

"Vreau să-i spun acestei femei: să nu stea acolo și să înșele oamenii! Nu are rușine, nu are mustrări de conștiință. Să nu-i înșele pe oameni. Cică ‹oamenii au primit bani›, și așa ei au înșelat oamenii. Cât timp mai poate fi așa? Pensionarii - unuia i s-a dat 500 de lei, unuia nu i s-a dat nimic. Ajunge cu înșelăciunile!" – i-a reproșat femeia, în limba rusă, lui Tauber, după care a închis telefonul. 

În replică, rânjind, rusofila Tauber a apreciat că astfel de apeluri "au loc, de obicei, ca provocări ale concurenților", solicitând totodată ”dovezi” privitoare la mitele oferite, deși investigațiile presei independente au demonstrat asta în cel mai indubitabil mod, scrie Nokta.md – detalii AICI

Podul.ro amintește că înainte, dar și după scoaterea în afara legii a partidului rusofil ,,Șor”, ștabii săi plăteau cu punga numeroși cetățeni, în mare parte din categorii sociale vulnerabile, pentru a-i transporta organizat în scopuri legate de turismul electoral, sau pentru organizarea așa-ziselor ,,proteste guvernamentale” sau a manifestațiilor de susținere a reprezentanților interzisului partiduleț patronat de condamnatul fugar Ilan Șor. 

În acest sens, de-a lungul anilor, drept dovadă, presa de la Chișinău a realizat zeci de anchete și interviuri care au dezvăluit caracterul coruptibil și total reprobabil prin care Șor și complicii săi au mobilizat mase semnificative de cetățeni.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.