Corupția familiei Biden afectează România: SUA, din susținătoare a DNA a ajuns militantă LGBTQ și flutură stegulețe gay


Corupția familiei Biden afectează România: SUA, din susținătoare a DNA a ajuns militantă LGBTQ și flutură stegulețe gay

Ca cetățean american, nu pot decât să mă întristez când văd că regimul „progresist” al lui Biden ne dărâmă cultura, moralitatea creștină, încurajează corupția și în România. Statele Unite, mai ales când au fost conduse de regimuri de dreapta, au fost alături de poporul român în bătălia cu regimurile corupte, cu Ciuma Roșie.

Ce văd acum? Deși este clar că PSD+Iohannis au distrus mecanismele statului de drept și corupția înflorește, ambasadorul SUA la București nu suflă un cuvânt. Mai rău, doamna ambasador Kavalec, trimisă la București de administrația Biden, aduce ode penibile puterii pesediste.  „Suntem, cred, foarte mulțumiți de situația actuală și ne bucurăm să vedem stabilitatea în politică”, spunea doamna ambasador la 1 iunie. Ulterior, a „aplaudat” guvernul Ciolacu: „Felicitări lui Marcel Ciolacu pentru formarea noului Guvern!  Aplaudăm noul guvern pentru creșterea numărului de femei miniștri de la 2 la 5”. S-a dovedit, o lună mai târziu, că una din „doamne”, Gabriela Firea, proteja celebrele aziluri ale groazei o crimă împotriva umanități. Poate că doamna ambasador nu avea cum să anticipeze acel scandal, dar orice român bine informat știa că respectiva este un politician toxic, iar prezența ei în Guvern trebuie deplânsă, nu lăudată. 

În schimb, nu e lună ca ambasada SUA să nu organizeze vreun eveniment pro-gay și să promoveze agenda LGBTQ. O agendă cu care poporul român nu are nici o legătură! Se vede din orice sondaj: această temă nu există. În schimb, crește de la o lună la alta îngrijorarea românilor privind corupția, marea corupție. 

Ce se petrece, de ce SUA și-au schimbat discursul în România? Unii speculează că Washingtonul dorește stabilitate la București, pentru ca guvernul să se concentreze pe susținerea Ucrainei. Este fals! Nu aceasta este problema „progresiștilor” de la Casa Albă. Problema lor este că sunt la fel de corupți ca Ciuma Roșie – ideologia pro-hoție îi unește. Este de notorietate că Hunter Biden, fiul lui Biden, a primit șpagă - acoperită legal, poate - ca să contribuie la salvarea afaceristului Puiu Popoviciu. Rădăcinile corupte ale familiei Biden se întind pe toată planeta: Ucraina, China, România.   Deci, cum să susțină președintele Joe Biden lupta cu corupția din România, când fiul său făcea bani ajutând corupții să scape? 

Așa ceva nu s-a petrecut în mandatul lui Trump! Dimpotrivă. Poate vă amintiți că Dragnea a plătit sume impresionante ca să ajungă, în ianuarie 2017, lângă președintele SUA, Donald Trump. Dar acesta l-a tratat cu dispreț, iar pozele de la acel eșec – când Dragnea era împreună cu actualul vicepremier, pe atunci premier, Sorin Grindeanu – au devenit virale, contribuind la erodarea regimului PSD. 

Știrea bună este că, în circa 18 luni,  Joe Biden pleacă. FBI-ul, care acum e KGB-ul neomarxiștilor, va redeveni o agenție de impunere a legii și nu se va feri să se uite peste matrapazlâcurile familiei Biden. Departamentul de Stat va înceta să mai ofenseze națiunile creștine prin impunerea unei agende total contrare valorilor ei tradiționale. Iar SUA vor ajuta românii să se apere și de amenințarea externă, rusă, și de cea internă, Ciuma Roșie.

Mă refer, evident, la ziua în care Donald Trump va reveni la Casa Albă. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.