Mizerabilii


Mizerabilii

Nesimţiţii de la ŞOR, PCRM, PSRM, partidulețul zis ”Renașterea” şi M. Tkaciuk au mers cu floricele şi cadouri la Ambasada Rusiei de la Chișinău ca să-şi felicite nacialnicii superiori cu ocazia zilei naționale a Federației Ruse.

În timp ce mii de ucraineni mor, copiii lor rămân schilodiţi fizic şi psihologic pe viaţă, în timp ce ţara vecină e pe jumate în ruine, iar altă jumate înecată, dobit@cii ăştia se duc cu pocloane la nişte terorişti.

Comunismul niciodată nu a pierit în RM. 

Acum să fie clar pentru toţi analfabeţii: faptul că eu critic incompetenţii şi hoţii de la PAS NU înseamnă că agreez aşa mizerabili şi trădători ca cei sus menţionaţi. Cei pe care îi votaţi vă reprezintă în totalitate, deci chiar nu vreau să aud poveşti despre guverne mizerabile şi popor brav şi cumsecade.

În opinia mea, nu au ce căuta aceşti trădători în legislativul RM, aşa cum nu au ce căuta nici ăştia de la PAS. Asta trebuie să fie clar! Dar dacă tot insistaţi să îi votaţi vă asumaţi toate consecinţele de viitor.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.