Anarhistele, instalatorul și lupta de clasă


Anarhistele, instalatorul și lupta de clasă

În mișcarea anarhistă din Spania s-a întâmplat o rușine mare. Fetele care luptau cu statul capitalist au pus ochii pe un tânăr instalator. Drăguț, creț, cu cercei și tatuaj, a frânt mult inimi. 

Cum amorul este liber în cadrul mișcării, multele sale cuceriri nu au supărat nici o duduie. Dimpotrivă, ”fetele la el trăgeau”, vorba cântecului românesc. Și asa trecea frumos timpul, cu mitinguri, luptă de clasă și dragoste liberă, sub soarele blând al peninsulei.

Dar, într-o zi, lovitură năprasnică! Instalatorul nu era instalator, era polițist sub acoperire. Care s-a lăsat privit și descoperit, dar în interes de serviciu. Dușmanul de clasă a intrat în plin în mișcarea care luptă împotriva stăpânilor săi, capitaliștii.

Cinci dintre fostele cuceriri s-au dus la tribunal, să îl acuze de abuz sexual în formă continuată și atingere a integrității morale. După doi ani și jumătate de amor, cine le mai reperează onoarea? 

Așa o rușine, să te culci cu un polițist, nu trece cu toate apele progresului. Jos statul abuzator și instalator, pardon, înșelător!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.