Vă așteptăm la PROTEST: filobolșevicul Alexandru Florian, șeful Institutului ”Elie Wiesel”, și primarul PSD-ist Daniel Băluță forțează din nou schimbarea numelui Liceului ”Mircea Vulcănescu”. Haideți să oprim această campanie abjectă și ilegală. Mircea Vulcănescu suntem toți!


Vă așteptăm la PROTEST: filobolșevicul Alexandru Florian, șeful Institutului ”Elie Wiesel”, și primarul PSD-ist Daniel Băluță forțează din nou schimbarea numelui Liceului ”Mircea Vulcănescu”. Haideți să oprim această campanie abjectă și ilegală. Mircea Vulcănescu suntem toți!

Continuă atacurile mincinoase și imunde lansate de Institutul Elie Wiesel împotriva memoriei intelectualului Mircea Vulcănescu, o victimă nevinovată a genocidului comunist. Capul răutăților este șeful institutului amintit, derbedeul filobolșevic Alexandru Florian, urmaș al unor ideologi comuniști care i-au spălat pe creiere timp de zeci de ani pe români. 

De data aceasta, scula lui Florian este primarul PSD-ist al Sectorului 4, Daniel Băluță, care, potrivit surselor bine informate ale Podul.ro, exercită presiuni ilegale asupra corpului profesoral al Liceului ”Mircea Vulcănescu” din Capitală, cu scopul de a-i schimba denumirea. Această campanie bazată pe fals și ilegalități prejudiciază memoria Rezistenței anticomuniste, îi prejudiciază pe profesori și pe elevi. Alegătorii din Sectorul 4 trebuie să știe cu ce terorism memorialistic anti-românesc 100% se ocupă PSD-istul Băluță. Astfel de atacuri și gesturi NU se uită și NU se iartă niciodată.

CITEȘTE și Război total împotriva memoriei. Semnați petiția ”Alături de Mircea Vulcănescu. NU modificați denumirea Liceului Tehnologic Mircea Vulcănescu!” Culisele unei ofensive imunde

În acest context, mai multe organisme ale societății civile (printre care și Fundația ”Ion Gavrilă Ogoranu”) organizează un protest în fața Liceului ”Mircea Vulcănescu”, joi, ora 12.00. Locația exactă este Șoseaua Vitan-Bârzești nr.11, acolo unde Liceul ”Mircea Vulcănescu” este exilat, de ani de zile, cu largul concurs al primarului Daniel Băluță, în niște module total necorespunzătoare actului educațional. 

CITEȘTE și VIDEO. Disidentul anticomunist Gabriel Andreescu: „Hărțuirea memoriei lui Mircea Vulcănescu este nedreaptă și ilegală” / „Plasarea lui în categoria extremiștilor de dreapta este pur și simplu infamă”

Vă așteptăm în stradă pentru a ne împotrivi celor care nu încetează să urască tot ceea ce acest popor a avut mai bun și i-a fost exterminat în temnițele și lagărele comuniste. Mircea Vulcănescu suntem toți! 

CITEȘTE și EXCLUSIV. SOS Liceul ”Mircea Vulcănescu” din București! Corpul profesoral este supus unor presiuni uriașe pentru a schimba numele instituției. Cine și cum coordonează această campanie imundă

Nu uitați că, tot împreună, pe 28 decembrie am reușit să oprim o altă abominație – demolarea bustului din București al lui Mircea Vulcănescu, operațiune clocită tot de filobolșevicul Alexandru Florian, care în anii 80 scria propagandă ceaușistă, așa cum, odinioară, tatăl său a susținut și a aplaudat regimul genocidarului Gheorghiu-Dej.  Alexandru Florian ar trebui demis de urgență de Guvernul României, numai că el e răsplătit pentru mizeriile pe care le săvârșește, fiind îndopat cu purcoaie de bani publici. 

Așadar, vă așteptăm joi, ora 12.00, în fața Liceului ”Mircea Vulcănescu” (Șoseaua Vitan-Bârzești nr.11). Mircea Vulcănescu suntem toți, nu uitați asta! 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.