Ambasadorul Israelului la Kiev: Acuzarea Ucrainei de n@zism – o prostie! Minciunile Rusiei genocidare


Ambasadorul Israelului la Kiev: Acuzarea Ucrainei de n@zism – o prostie! Minciunile Rusiei genocidare

Ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Israelului în Ucraina, Michael Brodsky, a calificat drept "prostii" acuzațiile de nazism și antisemitism împotriva statului ucrainean. El a declarat acest lucru într-un interviu acordat agenției de presă Interfax-Ucraina. 

Menționăm că Putin folosește în mod obsesiv aceste ,,argumente” pentru a comite genocid pe teritoriul ucrainean.

"Cred că este un nonsens total să acuzi Ucraina de nazism. Probabil, ca în orice altă țară, în Ucraina există naționaliști. Despre antisemiți - ei există și în Rusia, și în Franța, și  în SUA, iar în acest sens Ucraina nu se deosebește de alte țări cu nimic", a declarat ambasadorul

El a precizat că, anterior, atât el, cât și predecesorii săi, au vorbit "despre dezacordul lor cu anumite tendințe din societatea ucraineană", care priveau "anumite figuri istorice".

"Iar opinia noastră cu privire la această problemă nu s-a schimbat - am vorbit deschis despre acest lucru cu conducerea ucraineană. Sunt sigur că această discuție istorică va continua și după ce războiul se va încheia", a spus Brodsky. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.