Pacifiștii plătiți, porumbeii dresați și bocitoarele de serviciu


Pacifiștii plătiți, porumbeii dresați și bocitoarele de serviciu

La un semn magic al Kremlinului, ușile incubatorul rusesc s-au deschis și, de acolo, au ieșit cârduri de pacifiști remunerați și bocitoare de serviciu, care au început să-și ridice vocea în țările Uniunii Europene, protestând împotriva unui război abstract, fără a numi țara-agresor și țara atacată, fără a face diferența între ucigași și victime, fără a atinge banda de criminali din Kremlin și cele 80% de ruși, care susțin ștergerea Ucrainei de pe harta lumii. Cârdurile de „porumbei dresați”, în amestec cu țipătoarele de serviciu și idioții utili, nu de la Putin cer să-și scoată armata de ucigași din Ucraina, ci de la Zelenski să facă pace, să se predea, să capituleze. 

Bre, putleriștilor, fariseilor și rătăciților! 

Ucrainenii își apără libertatea și țara. Ei știu pentru ce luptă și de ce mor. Ei nu au nevoie de pacifiști plătiți, bocitoare dresate și lozinci false. Dacă a mai rămas ceva omenesc în voi și vă doare cu adevărat genocidul lui Putler în Ucraina, duceți-vă în fața Ambasadelor Federației Ruse din țările UE și protestați acolo sau declarați tot acolo greva foamei până Rusia își retrage armata ucigașă din Ucraina.

Nesimțiților, încetați să defilați în țările libere, pe trupurile sfârtecate ale copiilor uciși de rachetele lui Putler, pe suferințele groaznice ale poporului ucrainean! Locul vostru e pe Piața Roșie, în fața Kremlinului! Cereți idolului vostru, pătat de sângele pruncilor nevinovați, retragerea imediată a armatei ruse din Ucraina. Doar astfel vor apărea condiții reale pentru a instaura pacea în regiune și pe continentul european!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.