Partidul Alternativa Dreaptă solicită o anchetă care să cerceteze mușamalizarea Raportului privind reacțiile adverse ale vaccinării. Numărul real al acestora e mult mai mare. Toți cei responsabili – politicieni, factori de decizie, granguri din comitete ”de urgență” – trebuie să înfunde pușcăria


Partidul Alternativa Dreaptă solicită o anchetă care să cerceteze mușamalizarea Raportului privind reacțiile adverse ale vaccinării. Numărul real al acestora e mult mai mare. Toți cei responsabili – politicieni, factori de decizie, granguri din comitete ”de urgență” – trebuie să înfunde pușcăria

Președintele partidului Alternativa Dreaptă, Adela Mîrza, anunță, pe Facebook, că formațiunea pe care o conduce va solicita oficial o anchetă care să cerceteze mușamalizarea raportului privind reacțiile adverse ale vaccinării, deopotrivă cu toate urmările ce decurg de aici, cât și o investigație aplicată care să stabilească numărul real al sesizărilor de reacții adverse (căci este mult, mult mai mare), oficialii raportând doar ce nu a putut fi negat: decese, reacții grave imediate, alergii, paralizii, etc.

După acest prim pas, partidul Alternativa Dreaptă va solicita, conform legii și Convenției de la Oviedo (pe care Romania a încălcat-o timp de 2 ani de zile), pedepsirea severă a tuturor celor care i-au obstrucționat, cenzurat și intimidat pe cei care doreau să sesizeze reacții adverse: pacienți și medici deopotrivă.

Politicienii, factorii de decizie și comitetele de criză care au decis și au susținut încălcarea drepturilor și libertăților omenești – de la dreptul de exprimare, circulație, la dreptul de a fi informat – trebuie să înfunde pușcăria. Din cauza lor au murit oameni (în timp ce unii au făcut afaceri de miliarde din pandemie) și în continuare mulți încă trăiesc efectele secundare ale ”campaniei de vaccinare”.

Podul.ro vă prezintă anunțul Adelei Mîrza: 

”Mizeria numită ‹pandemie› (niciodată oficial declarată în România) a reprezentat cea mai mare escrocherie și încălcare a drepturilor și libertăților omenești de la comunism încoace: de la dreptul de exprimare, circulație, la dreptul de a fi informat, politicienii români, factorii de decizie și ‹comitetele› strategice, de urgență, de criză de ce or mai fi fost ele, le-au încălcat pe toate și pentru asta ar trebui să înfunde pușcăria.

Au mințit cu bună știință, și-au bătut joc de milioane de oameni care și-au luat lumina de la ei, au manipulat, dezinformat, înfierat, pedepsit pe oricine li s-a opus și din cauza lor au murit oameni (în timp ce unii au făcut afaceri de miliarde din „pandemie”) și în continuare mulți încă trăiesc efectele secundare ale ”campaniei de vaccinare”.

O experiență tragică, din care cu toții trebuie să învățăm să nu mai fim orbi și să luptăm pentru drepturile noastre, și pentru care unii trebuie să plătească!

Alternativa Dreaptă va solicita oficial o anchetă care să cerceteze:

1. mușamalizarea publicării raportului prin nepromovarea lui către cetățeni;

2. numărul real al sesizărilor de reacții adverse (căci este mult, mult mai mare), oficialii raportând doar ce nu a putut fi negat: decese, reacții grave imediate, alergii, paralizii, etc.

Apoi vom solicita, conform legii și Convenției de la Oviedo (pe care Romania a încălcat-o timp de 2 ani de zile), pedepsirea severă a tuturor celor care i-au obstrucționat, cenzurat și intimidat pe cei care doreau să sesizeze reacții: pacienți și medici deopotrivă.

Cei responsabili de aceste nelegiuiri (diseminarea urii și a segregării pe bază de vaccin, concedierea unor oameni, discreditarea celor nevaccinați, interzicerea călătoriilor, accesului în spații publice (biserici, magazine, târguri de Crăciun, restaurante) să răspundă penal.

Nu au scuze și nici iertare nu vor primi căci noi nu putem și nu trebuie să uităm niciodată ce au făcut! Am retrăit comunismul cu față nouă!

Au fost oameni care au plătit cu viața mârșăvia lor!

Dreptate și adevăr! Nimic mai mult!”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.