VIDEO Culmea aberațiilor. Cum argumenta smardoiul aurist Dumitru Focșa faptul că voia să dea buzna în sediul unei televiziuni: "Clădirea e pe pământul României!"


VIDEO Culmea aberațiilor. Cum argumenta smardoiul aurist Dumitru Focșa faptul că voia să dea buzna în sediul unei televiziuni: "Clădirea e pe pământul României!"

Deputatul exclus doar formal din AUR, Dumitru Focșa, asta după ce și-a bătut soția în fața copilului lor, dând vina pe ea pentru cele întâmplate, e același personaj care încerca să dea anul trecut buzna în sediul televiziunii Digi24 alături de George Simion, președintele formațiunii politice cu pricina. 

Jurnalistul Radu Buzăianu, realizator al emisiunii "Bună, România!" la B1TV, amintește acest episod într-o postare pe Facebook, scoțând în relief modul halucinant în care deputatul Dumitru Focșa argumenta că are dreptul de a intra neinvitat în sediul televiziunii. Concret, Focșa spunea că are dreptul să dea buzna în respectiva televiziune, întrucât sediul se află pe teritoriul României. 

"Băiatul de la AUR care și-a bătut soția poate să fie rezumat în aceste 20 de secunde. George Simion era în fața unei televiziuni, vrând să intre, chiar dacă nu fusese invitat, să dea o replică la ceva. Și ăsta, Focșa îl cheamă, a venit și el, cu argumentul acesta la el: ' această televiziune e pe teritoriul României? Da? Ok, eu sunt român, deci pot să intru. Lui i se părea că are sens ce spune. Nu i se părea că ar fi ceva în neregulă cu el. Așa ceva e în Parlament", a scris Radu Buzăianu pe Facebook. 

Vedeți video:


În ceea ce privește excluderea doar de fațadă a deputatului Focșa din AUR, această chestiune este reflectată chiar de mesajul transmis de acesta după decizia ce l-a vizat. Mai precis, Focșa a transmis că rămâne "cu inima pentru AUR și afară din AUR", ceea ce indică pe fond o înțelegere între acesta și AUR de a se identifica o soluție temporară pentru dezamorsarea tensiunii puse de societate asupra formațiunii politice.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.