VIDEO: ”Protestatarii” infractorului Ilan Șor se plâng că NU sunt plătiți cu zilele! Cum își țepuiește Rusia slugile


VIDEO: ”Protestatarii” infractorului Ilan Șor se plâng că NU sunt plătiți cu zilele! Cum își țepuiește Rusia slugile

Unul dintre protestatarii care participă la acțiunile organizate de Partidul „ȘOR” în centrul capitalei a sunat la radio și s-a plâns de faptul că nu primește banii promiși pentru participare la manifestațiile antiguvernamentale. Potrivit Deschide.md, secvența video a fost publicată pe rețele sociale de deputatul PAS, Dumitru Alaiba, care a venit și cu un mesaj către Ilan Șor.


Domnul Ilan Mironovici, aveți o problemă serioasă de management. Oamenii din corturi nu sunt plătiți cu zilele. O să aveți o revoltă în interior, vă zic eu. Domnul Vasile Chilianu din Orhei sună la Jurnal FM să se plângă că nu e plătit cu zilele. Omul își onorează partea sa de înțelegere, doarme în cort mai mult de două săptămâni, dar are restanțe cu plata. Luați măsuri cu Andreea Volontir. Voi nu pentru asta ați furat un miliard ca cineva să-și bată joc de munca voastră și să vă strice imaginea în așa hal”, a scris Alaiba.

Parlamentarul a mai precizat că data viitoare s-ar putea ca protestatarii nemulțumiți să contacteze nu presa, ci inspecția muncii „și atunci probleme vor fi mai mari”.

Muncă plătită neoficial, fără contract, fără asigurare medicală... Apropos, chestia asta cu plătit protestatarii e ilegală”, a punctat deputatul.

Presa din stânga Prutului a demonstrat că protestatarii sunt plătiți, tariful fiind de 100 de dolari pentru cei care dorm în corturi. 

Avertizăm că așa-zisul ”protest” regizat de Ilan Șor și de serviciile secrete rusești este susținut și de primarul rusofil, românofob și socialist al Chișinăului, Ivan Ceban (detalii AICI), care pozează în ”pro-european” la ordinele Kremlinului. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.